Страница 7 от 12 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 178

Media Player - ASUS (всички модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2007

Re:ASUS O!Play HDP-R1 1080p HD Media Player

От няколко дни имам това плейърче и имам следния проблем .Гледах Аватар 8гб блуе рей рип , някви авита , но преди малко си свалих принца на персия 30 гб блуе рей рип ( не мкв фаил а двд със всичките му фолдери и менюта ) , пускам го от външен хард 160 гб . то ме пита плеи фолдер , аз му казвам ок и после почват мъките . 1 - насича , 2 - звукът се губи . Моля някой да каже има ли решение на този проблем .

2.  

3. Тук е от
    Aug 2007

Сложи си няй новия абдеит

4. Тук е от
    Oct 2007

току що го направих (инсталнах най новия 1.33 ) все едно нищи не сам променил .. насичането започва 2 минути след като пусна филма и продължава през целия филм .. както и звукът изчезва. твто ми е Сони Бравия (Хай дефинишън уж) .Записал съм филма на едно хард дискче 160 гб и като го сложа остават към 1 гб свободни . Това чудо иска ли няква свободна памет на харда да буферира и това да е проблема .. ако му освободя още дали ше се оправи . проблема ми е че имам важна информация на харда и не искам да я трия само да си права опити .. на компа този филм си върви с цялата красота .. няма да насича , няма да ми се губи звукът мн кофти . ХЕЛП

5. Тук е от
    Oct 2007

значи малко допълнително инфо . свръзката на плеиъра с твто става посредством еич ди ем ай кабел , а гледам отзад има някав СПДИФ изход. и твто ми има и то такъв изход.. ако прокарам един такъв кабел от плейъра до твто какво ще стане .

6. Banned
    Тук е от
    Aug 2009

Нищо няма да стане , поради факта че и на двата уреда имаш изходи за звук , а това предполага поне да имаш и уред с такъв вход - муз.уредба , дом.кино , някакъв усилвател или ресивър. Но нищо не ти пречи да пробваш и да се убедиш , че няма да има ефект !

7. Тук е от
    Feb 2010

Виж това във форума на ASUS

http://vip.asus.com/forum/view.aspx?..._id=19&model=O!Play+HDP-R1&page=1&SLanguage=en-us
    Постът е на Catalin
    Като цяло явно има проблем с включването на диск през USB входа

8.  

9. Тук е от
    Oct 2007

Re:Media Player ASUS O!Play HDP-R1 1080p HD

значи как се оправиха нещата при мен . Както казах по горе - пускам си филма и почва якото насичане и звъкът се губи . Но вчера докато се ровех из интернет за решение на проблема оставих филма да си тече както си насичаше и без звук. И за мое учудване след има няма 6-7 мин филма си запецна - спря да сече - картината си тръгна нормално . Ей така от самосебе си . Аз отправих благодарност към господ дето ми чу молбите и седнах да гледам втрещен .Проблема може би ми идва от скапания екстърнал хдд. Като му дам плей да чете блуе реи от папка почва да чегърта по самия харддиск супер яко . Явно си зарежда нещо . Но след като зареди нещата се оправят и филма си тръгва. Веднъж като спре сеченето и се появи звукът няма никакви проблеми - превъртам си напред , назад яко без никви проблеми . Така че като искам да гледам такъв филм - пускам плеи и после пауза- отивам пуша 1 цигара и като се върна нещата са се оправили . Другото което искам да попитам - ще си взимам нов екстърнал хард диск и понеже чета из форумите че има проблеми със детектването на някои хардискове , моля да ми препоръчате някой модел за който е сигурно че ще го засече. Не искам да си купя 2 ТБ и после да се чудя кво да го правя .

10. Тук е от
    Feb 2010

Лично аз мисля, че това е най-добрата комбинация цена/качество:

http://www.jarcomputers.com/l_bg/?m=7&i=538354

11. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Някой може ли да каже какви ТВ канали са вградени в последния фирмуер на плеара?

12. Тук е от
    Jan 2011

Здравейте, вчера си купих тази страхотна джаджа.Работи перфектно - успях да подкарам и да гледам 40ГБ филм.
    Сега искам да помогна с връзката м/у плеъра и компютри с Windows 7.
    Трябва да се направят три корекции в регистрите на Windows 7 - преди това споделете файлове , направете си един акаунт - например с име 1 и парола 1 - тези стъпки няма да ги описвам.
    Сега регистрите.
    Старт в полето за търсене напишете regedit
    1.Трябва да следвате този път: MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\ - кликвате два пъти върху everyoneincludesanonymous ще видите стойност 0 трябва да я промените на 1
    2.MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Lsa\- кликвате два пъти върху NoLmHash ще видите стойност 1 променете на 0
    3.MACHINE\System\CurrentControlSet\Services\LanManServer\Parameters - кликвате два пъти върху restrictnullsessaccess променете на 0
    следва да затворите всичко и да рестартирате компютъра. След това в плеъра добавяте шоркъти към ИП адрес като сложите юсер и парола както съм написал по горе 1-1.
    Дано съм бил полезен

13. Тук е от
    Oct 2005

Re:Media Player ASUS O!Play HDP-R1

Някой да сподели впечатление за O'Play HD2?! На хартия "няма нещо да няма"! А и цената му е примамлива... Някой ползва ли го?
    http://www.reset.bg/catalog/28/2801/2801107

14.  

15. Тук е от
    Jan 2011

Днес си го поръчах , тази седмица ще тествам и ще пиша впечатления

16. Тук е от
    Oct 2005

Цитат Първоначално публикувано от kontiki
    Днес си го поръчах , тази седмица ще тествам и ще пиша впечатления
    Има ли такива вече?

17. Тук е от
    Feb 2011

Цитат Първоначално публикувано от gainer
    Някой да сподели впечатление за O'Play HD2?! На хартия "няма нещо да няма"! А и цената му е примамлива... Някой ползва ли го?
    http://www.reset.bg/catalog/28/2801/2801107
    Имам го от 3 месеца вече има 4 нови firmware които не поправят почти нищо. Има си много бъгове както при старите модели. Иначе чете всичко.
    http://vip.asus.com/forum/topic.aspx?board_id=19&model=O!PLAY%20HD2&SLanguage=en-us

18. zac
    zac е офлайн

Тук е от
    Jan 2003

плейва ли MKV-та с "header compression"?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 12 ПърваПърва ... 56789 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - MiniX (всички модели)
    От z_harris във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 53
    Последно: 19-03-21, 19:58
  3. Media Player - DIVA (всички модели)
    От kod във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 2806
    Последно: 07-12-20, 21:35
  4. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  5. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе