Отговор: Помощ при избор на мултимедиен плейър .
Здравейте. Пише Ви на 101% гол и бос по софтуер и хардуер за всички устройства. Лап топа ми не подкарва UHD филми. От магазина където го купих ми казаха че могат да сглобят настолен точно за моите нужди. Но видях тези плеъри и кой да си купя Моля пишете? Лимит няма !!! Ще се гледа на телевизор PANASONIC TX-5OEX780Eи основно за филми. Пък като може и музика ще е супер. Да може да сваля филми от замунда. Само на бг да си е менюто или поне на руски че аз само бг знам. Но, ако това ще свали качеството на плеъра не !!! Ще превеждам и ще помня. Предпочитам скъпо и качествено, макар не всеки път скъпото да е качествено. Затова и Моля за мнения.
Това, което се сещам на първо време е Google Chromcast Ultra 4K и приложението Videostream for Google Chromecast.
На тазгодишния Черен Петък си поръчах нормалния Chromcast за 20 евро и се надявам да ми е достатъчен в гледането на филми с FHD резолюция без накъсвания и излишни кабеляци.
HiMEDIA Q10 PRO.Поръчай го от UK. Работи бързо и чете всичко .Има и пастрю на Атмос.
Изпратено от моят LG-K350 с помощта на Tapatalk
А сравнено с Vero 4K + дали имаш идея как се представя HiMEDIA Q10 PRO?
Благодаря Ви gnf и nassko1 . Предполагам това UK е Украйна. От тук зле ли ще е
https://www.geekbuying.com/item/Hime...OX-411162.html
Като е намален дали нещо ще му има? Аз от далеч не обичам по точно Страх заради гаранция разваляне и после сервиз. Та zido z10, не го намерих тук zappiti one se 4k hdr https://edigital.bg/multimedijni-ple...n-pler-p574745. Те как са. И да попитам също като сваля 10 филма по 50 гб няма ли да пречат на процесора. В сервиза като ходих ми казаха и показаха как уторент го натоварва и за това ми предложиха и настолен комп як уж и с него, ако ще е най добре да го поръчвам !!! 3000 4000лв . А за тези плеъри не бяха чували !!!:BigGrin
Цитат:
Първоначално публикувано от
skaiuokar
Благодаря Ви
gnf и nassko1 . Предполагам това UK е Украйна. От тук зле ли ще е
https://www.geekbuying.com/item/Hime...OX-411162.html
Като е намален дали нещо ще му има? Аз от далеч не обичам по точно Страх заради гаранция разваляне и после сервиз. Та zido z10, не го намерих тук zappiti one se 4k hdr
https://edigital.bg/multimedijni-ple...n-pler-p574745. Те как са. И да попитам също като сваля 10 филма по 50 гб няма ли да пречат на процесора. В сервиза като ходих ми казаха и показаха как уторент го натоварва и за това ми предложиха и настолен комп як уж и с него, ако ще е най добре да го поръчвам !!! 3000 4000лв . А за тези плеъри не бяха чували !!!:BigGrin
Има андроид боксове за 100лв–виж OLX.Може да гледаш филми без да ги сваляш с приложения инсталирани на бокса-виж в youtube.
@skaiuokar
Украйна е UKR бе колега! UK си е Англия.
Като не ги използваш 50гб не пречат :) Но какво имаш по точно в предвид? И това последното с utorrent каква връзка има?
С настолния компютър идват драмите с Windows и настройките му, а после и с настройките на приложението за възпроизвеждане.... Медиа плеъра е по лесен и бърз за употреба.
Съжалявам Хора. Пълна скръб съм. Преди време четох просто, но другаде и май за такива плеъри ставаше дума. Дуне или Дюне? Също и Дива май беше. Единият пита, другият отговаря, че трябва да си купи по скъпият модел с вътрешен хард диск, за да има къде да сваля с utorrent филми. Та и аз свалям с него та затова. Иначе имам в напредвид, гледане на филми безпроблемно основно през този плеър. Да има памет не по малко от 1 терабайт или да може да се поставя. Ако е повече още по-добре. Искам най--доброто на пазара в момента в България за да има гаранция. Ако има гаранция от извън страната, пак става. Примерно, този Zappiti ONE SE 4K HDR https://edigital.bg/multimedijni-ple...n-pler-p574745 защото него намерих!!! Това ли е най доброто технически? Описанието му е приказка от 1001 нощ но за мен е табу. Някой разбиращ да види Моля и да пише. Купувам и готово. А, ако искате да ми спестите пари и другите предложни са по евтини, но на същото Техническо ниво, то сърдечно Ви Благодаря на Всички отговорили ми.
Цитат:
Първоначално публикувано от
pulsedriverbg
А сравнено с Vero 4K + дали имаш идея как се представя HiMEDIA Q10 PRO?
Ако въпроса е към мен, този плеър не бях го и чувал досега.
@nassko1
Към теб беше да. Здраве да е....
@skaiuokar
"Най доброто на пазара" ще е доста над тея 500лв..... Зависи и какви точно филми ще теглиш. Забележи, че различните комбинации на файлове с резолюции+битрейти+формати се плейват по различен начин на различните плеъри. Та май напълно безпроблемни няма .... На хартия всичко винаги е "цветя и рози", но реалността се различава в повечето случаи. Това което @nassko1 е предложил и Vero 4K + са нещо като конкурентни до колкото знам. Огледай им ревюта и попрочети дали са доволни ползвателите им. Всичко зависи и от твоя частен случай, а по точно от това как ще си постоиш връзките и как ще използваш устройството.
И аз се оглеждам за една такава чудесийка, но все нещо не ми харесва в бюджетните варианти като тези та си стоя без все още....
Препоръчах Himediq заради това че е плуг енд плей. Поръчах е за приятел и наистина е безпроблемна.Иначе повечето китайски плеъри с малко играчка и донастройване се справят с всички формати.Имам два китайски бокса с амлоджик и днес си поръчах за под 50долара с риалтек. Но колегата задал въпроса едва ли ще се справи сам.та остава himediq и може би Zidoo.
Имаше колега който ги продаваше и настройваше ако чете може да препоръча и продаде нещо.
Аз от скоро се замислям за смяна на действащия и до момента без проблеми Mede8er MED1000X3D. Опитах и miniPC с инсталиран на него LibreELEC. Много добър вариант, но не може да плейва DTS-HD и Dolby TrueHD. За мен е важно заради Долби Атмос. В момента съм се насочил към Nvidia Shield.
Либре Елек плейва Долби Трю и ДТС МА на китайските ми плеъри с Амлоджик 905, нещо не настойваш както. трябва.
Вземи си този плейва всякакви видео файлове
ttps://edigital.bg/multimedijni-pleri-android-mini-pc/zappiti-mini-4k-hdr-multimediya-pler-p482414 . Аз имам същия перфектен е !
Още повече ,че телевизора ти е (като моя) PANASONIC TX-5OEX780E и не възпроизвежда DTS, а с това си решаваш проблемите .