Re:Hyundai Light HMB-L110
преди 1час ъпдеитнах плеара с най новия ъпдеит от http://www.hyundaimbox.co.kr/ тоз проблем спотварждаване на sub вече решен sub трагват без проблем с филма ето какво садържа ъпдейта 1. F/W Version : C507LP_1P00C_100224a_110HD.zip
2. Improvement
1) BD ISO Support
Малко е съмнително дали софтуера го позволява и дали има платен лиценз , но трябва да се пробва ! Но има други плеъри на същата цена , при които това работи !
CIVICA, ще споделиш ли с кои модели работи и дали има друг начин за свързване освен с юесби, аз знам само за С-200 че има опция за добавяне на BD ROM.
С удоволствие , но не му е тук мястото на това инфо !
Здравейте всички. Въпрос: Дали "Hyundai light HMB-L110" чете и пише на външен диск форматиран в Ext3 (Linux)?
Благодаря.
1 Прикачен файл(ове)
Цитат:
Първоначално публикувано от Miro1001
Здравейте всички. Въпрос: Дали "Hyundai light HMB-L110" чете и пише на външен диск форматиран в Ext3 (Linux)?
Благодаря.
Не. Външният диск трябва да е с файлова система FAT32 или NTFS.
Благодаря Бандев :-)
Още една неяснота: Поддръжка на AAC звук. Йовко по-горе казва, че на едно филмче не му излиза звука (AAC):
Цитат:>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
Audio
ID : 2
Format : AAC
Format/Info : Advanced Audio Codec
Format version : Version 4
Format profile : LC
Format settings, SBR : No
Codec ID : 40
Duration : 3mn 57s
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 96.0 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : L R
Sampling rate : 44.1 KHz
Resolution : 16 bits
Stream size : 2.72 MiB (10%)
Language : English
Encoded date : UTC 2009-09-15 13:48:45
Tagged date : UTC 2009-09-15 13:48:45
ей на това не ми тръгва звука. не разпознава кодека!
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>
В различните сайтове поддръжката на AAC от L-110 ту я има, ту я няма.
Поздрави и благодарности.
Здравейте, а някой дали е пробвал да сложи Firmware на Ellion Labo-110 http://www.mediafire.com/?sharekey=4...4e75f6e8ebb871 - това е последният ъпдейт от днеска 08.03.2010, на Hyundai Light HMB-L110 би трябвало да няма проблеми след като са еднакви.
Цитат:
Първоначално публикувано от Miro1001
...
Още една неяснота: Поддръжка на AAC звук...
Hyundai Light HMB-L110 наистина не поддръжа AAC звук /изпробвано/.
Информация от сайта на официалния вносител за България:
"Video formats: AVI/MPG/TS/TP/IFO/VOB/ISO
Video codecs: H.264/MKV/AVC/WMV9/RMV/MOV/MPEG1/2/4
Audio formats: MP3/OGG/Flac/Dolby/DTS/WMA/WAV
Photo formats: JPEG/BMP/GIF/TIF
Video connectors:HDMI 1.3, Composite
Audio connectors: digital (Coaxial, HMDI)
Additional connectors: 2x USB 2.0 (Host), external IR,card reader (SD/MS/MMC) Wireless USB adaptor 300 Mbps
Resolution: 1920x1080p
Weight: 175g"
Цитат:
Първоначално публикувано от VaskoD
Някои казват, че били еднакви, но има и разлики в поддържаните формати. Така че може и Firmware на Ellion Labo-110 да не стане на Hyundai Light HMB-L110.
Цитат:
Първоначално публикувано от bandev
Hyundai Light HMB-L110 наистина не поддръжа AAC звук /изпробвано/.
Някои казват, че били еднакви, но има и разлики в поддържаните формати. Така че може и Firmware на Ellion Labo-110 да не стане на Hyundai Light HMB-L110.
Благодаря.
Дали пък ако се сложи firmware от Elion Labo-110 няма да излезе AAC звук на Hyundai Light HMB-L110?
Има логика липсата на поддръжка на AAC да е от софтуера, а хардуера да е еднакъв. Да ли?
Хайде да видим ако някой се престраши да сложи този firm от Елион на Хюндаи и пробва филм с AAC, дали няма да се покаже?
абе хора на мен ми вървът филми с AAC звук :)
Цитат:
Първоначално публикувано от hristo35
абе хора на мен ми вървът филми с AAC звук :)
Така ли? Браво! С кой firmware си? Може ли да пуснеш тук Mediainfo за филма с AAC звук, който върви? Програмата Mediainfo дава подробна информация за кодеци - тегли се от http://mediainfo.sourceforge.net/en/Download
Благодаря
Здравейте и от мен.
От една седмица и аз съм горд собственик на L-110. Много съм доволен от функциите му. Дразня се само от черният фон на менюто в новият фърмуер - синьото беше по-добре. Искам да питам разбирачите - някои дали го е пускал с кабел различен от HDMI. На ранчото "нема ни телевизия - ни интернет" - камоли телевизор с HDMI. Пробвах да го вържа през AV изхода ама или няма един канал аудио или картината е "бозава". Това ме навежда на мисълта че изхода е МОНО ???. Моля Ви ако някой е пробвал - да сподели. Иначе страшно се израдвах, че ми дадоха и WiFi-USB адапторче. Върши чудна работа. Освен това ми 'възкръстна' един полу-умрял USB диск и сега го раздава - мрежов. :ole
Цитат:
Първоначално публикувано от bateradko
Здравейте и от мен.
От една седмица и аз съм горд собственик на L-110. Много съм доволен от функциите му. Дразня се само от черният фон на менюто в новият фърмуер - синьото беше по-добре. Искам да питам разбирачите - някои дали го е пускал с кабел различен от HDMI. На ранчото "нема ни телевизия - ни интернет" - камоли телевизор с HDMI. Пробвах да го вържа през AV изхода ама или няма един канал аудио или картината е "бозава". Това ме навежда на мисълта че изхода е МОНО ???. Моля Ви ако някой е пробвал - да сподели. Иначе страшно се израдвах, че ми дадоха и WiFi-USB адапторче. Върши чудна работа. Освен това ми 'възкръстна' един полу-умрял USB диск и сега го раздава - мрежов. :ole
Здрасти. Честито. Кабелчето за AV трябва да е с три жака, жълт, бял и червен. Жакчето 3,5 мм също трябва да е с три секции, за да има видео плюс стерео аудио. Странно, че не влиза в комплекта, доколкото разбирам.