Е браво...най-после се пораздвижи темата.Аз съм с последният фирм. публикуван на сайта на производителя и машинката работи без забележки (за своя клас).....дерзайте!!!
Е браво...най-после се пораздвижи темата.Аз съм с последният фирм. публикуван на сайта на производителя и машинката работи без забележки (за своя клас).....дерзайте!!!
mzprix вероятно и ти имаш предвид последния за 460, нали?!
Между другото попаднах на един руски форум където има
доста информация - над 10-тина страници с мнения и съвети
от флашване с фърмуеър, настройки на мрежа, интернет радиа,
разни други способи за конвертиране на dts в ac3 и т.н.
Любопитното е, че братушките са пуснали и техен адаптиран
от HD2 на Asus фърмуеър за плейъра, доста смело решение...
Фирмуър версия.2.9.1015. за Apacer 670....преди този, си играх с ъпдейтите за 460.0громно благодаря на pleven4ever за руския форум!!!
![]()
pleven4ever 10х за чудесния Руски форум. Пичовете са много яки долният линк ми звъчи много добре и мисля да го пробвам....
http://forum.ixbt.com/post.cgi?text=...%3A62%3A016886
Радвам се, че съм бил от помощ. Там наистина има много ценни неща.
Колкото до тая "прошивка" (както наричат фърмуера) на Секаторушка,
това явно е новата версия, понеже с първата имаше някой проблеми.
Гледам, че и при нея някой функции по дистанционното са различни, но иначе
явно има доста подобрения - ако си я качиш, ще чакаме информация как е.
Аз пък вчера най-сетне получих AL460 и веднага му качих последния фърмуеър
на 670 - 2.9.1015 - всичко си стана като по учебник, без проблеми, малко цвета
на белия шрифт ми е сив, нещо което сякаш го нямаше при оригиналния фърмуеър,
а и са могли малко по-плътен черен контур да сложат на шрифта, понеже леко се размива
при фон, близък до цвета му, но иначе пък почти всичко останало е без забележки -
дистанционното е като снайпер, както правилно беше отбелязано и в руския форум,
трябва да се целиш точно в уреда, но за тия пари като цяло съм повече от доволен!
Аз така направих и ми се размина, но сега вече не мога да върна на AL670Първоначално публикувано от pleven4ever
![]()
Шерни си мрежата от Control Panel през Network Setup Wizard и плеъра ще вижда вече всичко шернато от комп-а при мен така стана!Първоначално публикувано от lokes
Да си призная , все още не мога да се справя и продължавам да качвам по флашки и пренасям филмите до плеъра.
Опитах какво ли не...
Благодаря за съветите , но не се получава .
Вече дори малко ме е срам да задавам въпроси, защото явно проблема е в мен.
Много преди да взема AL460 използвам настройките за шерване в Windows 7,(рутер с два лаптопаи и двата на 7-а).
Посредством съветника на Windows 7 създадохме мрежа , зададохме и парола.
Папките са шернати за everyone, който има паролата за мрежата.
Предполагах , че AL 460 ще ги открива , но не.
Най-лошото е, че плеърът вече не ми открива и WORKRGROUP, което е най-смущаващото.
Не знам в него ли е проблема , в рутера ли , в настройките на мрежата ли.
Пак казвам мрежа има и всеки друг компютър се включва в нея без проблеми.
Като изключим това , машинката работи без забележки, не ме е предала , ползва се всеки ден.
to:
lokes
изключи си защитната може и да стане работата .....
Благодаря Merlyn, но и това не помага , пробвал съм го , изключени са ми защитните стени както на рутера така и на лаптопите.
Не знам кога ще се ядосам и ще запчна преинстали на всичко - рутери, лаптопи и каквото ми дойде под ръка.
Чудя се да пробвам с антенка за уайрлес, но не ми се харчат още пари за нещо дето я свърши работа , я - не.
Между другото , ако има някой от Пловдив и района , предлагам награда , ако успее да помогне.
Опитай да създадеш отново мрежата като премахнеш всички пароли за достъп .При мен тръгна така на Н-тият опит заради Уин7 на настолният, с лаптопите с XP правеше веднага мрежа.С уайрлес съм ,но всичко освен музика накъсва така че с кабел е по добре.Благодаря Merlyn, но и това не помага , пробвал съм го , изключени са ми защитните стени както на рутера така и на лаптопите.
Не знам кога ще се ядосам и ще запчна преинстали на всичко - рутери, лаптопи и каквото ми дойде под ръка.
Чудя се да пробвам с антенка за уайрлес, но не ми се харчат още пари за нещо дето я свърши работа , я - не.
Между другото , ако има някой от Пловдив и района , предлагам награда , ако успее да помогне.
Здравейте!Защо не чете субтитрите на някои филми?Уж всичко е както трябва...
Нормални субтитри-.SUB....Srt...На компа си вървят без проблем.Някои от филмите на които не тръгват са:
Star.Wars.BOXSET.1080p.HDTV.x264-hV
Earthlings (2003)...Има ли нещо по-особено,което трябва да направя при записването?
Видео файла и файла с ъс субт. трябва да са еднакви ...!