Резултати от 1 до 9 от общо 9

Mediaplayer - общо питане

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. JPM
    JPM е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010

Mediaplayer - общо питане

Здравейте,

имам следния проблем: Искам да си гледам филмите които си ги свалям от лаптопа на телевизора.
    За съжаление, нямам VGA вход на телевизора и HDMI на компютъра, тоест не мога да свържа VGA или HDMI кабел.
    Може ли да ми предложите решение на този проблем?

Чух че има медияплейъри, чрез които мога да гледам HD/FullHD филми на телевизора и имат HDMI вход, като тези филми мога да ги качвам чрез флаш или СД карта на този плейър. Бихте ли ми препоръчали такъв плейър който да ми върши тази работа или има и друго решение?

ПС, не искам да си купувам лаптоп с HDMI вход, защото нямам кинти в момента и затова търся по-евтино решение

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010

Re:Mediaplayer - общо питане

Здравей,

Из аз имах тази дилема-поръчах си един плеър с USB,HDMI от e-bay за 86лв.През USB HDD 320GB

Чете всичко mkv,avi,..... (включително и 1080p/60Hz),добър интерфейс но субтитрите на БГ не ги потдържа.Само ENG и China.

Има дистанц. абе щеше да е супер ако нямаше проблема със субтитрите.

Мисля да го продавам-пооправих си PC-то и от там ще си гледам.

Ако имаш интерес-драсни да ти дам подробности и снимки.

Цената ще е друга разбира се.

Поздрави

4. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,

Искам да си купя плеър, който да може да чете всички основни видео формати, но да може да чете и запис от Full HD камера. Засега съм се ориентирал към камера Panasonic SD700, която записва във формат AVCHD (така поне пише в спецификацията). Основния ми въпрос е как мога да гледам записани с камерата и свалени на компютър филми?
    И още един въпрос. Какво е мнението за плеър Fantec Media player TV-FHDS?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Вече сигурно има над модела плеъри на пазара. Ще трябва да сте по-конкретни. Най-вече като цена.

6. JPM
    JPM е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010

ами като цена примерно до 200 лв.
    Четох другите теми за медияплейъри и повечето неща не ги разбирам, а пък и нямам намерение да прочета 65 страници за Дива за да преценя дали да си го купя.
    Интересува ме да мога да си гледам HD филмите от компа, тоест да има връзка към компа и да ги пуска на телевизора.

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

По принцип моделите в този клас идват с мрежова карта 10/100Mb, с която напрактика може да гледаш почти всичко по мрежата. Единствено някои по-тежки 1080р филми може да насичат на някои сцени.
    Моделите с по-бърз процесор и мрежа /гигабит/ започват от около 400 лв нагоре и с тях може да гледаш всичко по мрежата, включително пълни Blu-ray филми.
    За около 200 лв. може да разгледаш моделите - WDTVLive, DIVA HD и Egreat R1.

8.  

9. JPM
    JPM е офлайн
    Junior Member
    Тук е от
    Aug 2010

lazarus18, мерси за инфото.
    Само още един въпрос:
    Тези за около 200 лв които си изброил имат ли възможност да четат филмите от външен диск примерно през USB дирекнто включен към плейъра и ако да, добра ли ще бъде скоростта, ще има ли засичане?

10. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Всеки може да пуска филми от външен диск през USB.
    Egreat R1 има и eSATA/SATA интерфейс за твърд диск.

11. Moderator
    Тук е от
    Dec 2005
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от JPM
    Тези за около 200 лв които си изброил имат ли възможност да четат филмите от външен диск примерно през USB дирекнто включен към плейъра и ако да, добра ли ще бъде скоростта, ще има ли засичане?
    Хюндайчето е 170 лева и е най-евтиния вариант. При него няма проблеми с насичането или пускането на видео форматите. За жалост малко грее и трябва да стои на стойката си(хоризонтално), което не е много естетично.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Toshiba 42RL833G DLNA и MediaPlayer
    От bfka във форум DLNA - медийни сървъри
    Отговори: 6
    Последно: 16-11-15, 18:09
  2. Какво общо с тениса?
    От ql^2/8 във форум Логически задачи
    Отговори: 14
    Последно: 17-05-13, 11:57
  3. FTX50GV за 2 помещения с преход- общо 80 m³ ?
    От niki72 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 64
    Последно: 22-08-10, 17:15
  4. Отговори: 24
    Последно: 06-05-03, 21:48
  5. Общо за овърклок-а
    От Ivory® във форум Овърклок
    Отговори: 17
    Последно: 19-01-01, 11:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе