Ето за всички които имат проблем с втората версия на плеъра и подкарването на 3D Blue Ray ISO един по стар фърм с който нямам никакви проблеми:
install_86_BT_A_0208
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Ето за всички които имат проблем с втората версия на плеъра и подкарването на 3D Blue Ray ISO един по стар фърм с който нямам никакви проблеми:
install_86_BT_A_0208
вече гледам пети или шести филм и всичко си работи на макс
CTRL + Q to Enable/Disable GoPhoto.веч
Здрв колеги
И аз съм собственик на това чудо вече почти от 1 година.. Мога да кажа че съм доволен. Нищо не съм пипал освен един 250GB HDD (знам малко е.. но временно )
1. искам да сложа 1ТБ SSHD мисля че малко по бързо ще работи
2. Искам да го ползвам като медиа ценър от комп. да се гледа сериали... Пробвах няколко пъти но не се справих. Някой меже ли да обесни какви са настойките?
имам 45мбит интернет
Router TP-Link TL-WR1043ND 300Mbit
Diva и Router са свързани чрез LAN
Комп. са свързани с Wi-Fi
Благодаря
От къде мога да си купа диск на приемлива цена че ми се струва че тези магазини не познават парите
Аз съм новобранец, обаче не разбирам защо в настройките на субтитрите по подразбиране няма БГ. Налага се всеки път да ги превключвам при стартирането от меню субтитри. Въпроса сигурно е елементарен , но се надявам на отговор.
Скоро гледах цени на твърди дискове. В JAR Computers ми се виждат приемливи цените. Може да видиш и в Никем нет.
И аз си взех DIVA HD PLAYER - вътре на софтуера пише привилег. Смених го с v.7.5.0 от сайта на топдижитал. Впечатления - бърз е, мрежата е стабилна 4МБ/с накъде по жица. От него виждам пц то и обратното. Минуси - youtubeto не работи, не открих начин да се настроят субтитрите да се четат автоматично (трябва всеки път да ги пускам ръчно) иначе избора на място и размер е супер, шрифта е четим много добре. После реших да мина на фърмуера от литофф - малко по-бавен е,но е по-мазен, youtubeto raboti и си има опции да се включат субтитрите автоматично, мрежата я има докато не се опиташ да пуснеш YAMJ-то, тръгва да индексира филмите и мрежата заминава (оправя се само с рестарт на у-то), като натисна бутона сетъп на дистанционното се рестартира у-то, не открих начин как да си добавя филм в категория любими, малко сами дребни буквите по менютата (телевизора е 25" црт). Като цяло цената от 200 лв на у-то му е много. Ако някой има оригинално плаейонхд да каже и при него как е (цената му е 130$)
В момента Diva FullHD Premium 3D се предлага с подарък HDD 500 GB.
Някой да каже нещо за този
Diva FullHD Premium Center 3D с вграден DVB-T декодер,как се справя,че съм му хвърлил око.
Нищо ново , само с тунер , голяма екстра . Още ли ги ползвате тези " дървета " ? Отдавна ги отсвирих и не само тях .
Аз смених моята Дива версия 1 (без "дисплей", но пък с многото алтернативни фърмуери) за такава с DVB-T тунер. Смених фърма и освен всичко което правеше досега, вече гледам и цифрова ефирна телевизия. Почти не пускам приемника на кабелната. По дизайн е едно към едно с Explorer модела (той беше с чип RTD1185DD и вентилатора много виеше), а този е с RTD1186DD и е безшумен. Бутлодъра беше KIIE.0402.2047 ако не се лъжа и дори с фърма който си беше работеше прилично. Има възможност за монтиране на HDD. Аз лично съм напълно доволен.
P.S. От горния пост видях че и този с тунера се продава с 500BG HDD!
Без да съм груб, може ли да кажеш ти с какво "желязо" си се обзавел?!
Лаптоп - 3 Асуса ! Онези " железа " ги разкарах преди ... година ! И не беше само едно !
[QUOTE=ra6o74;658395]Аз смених моята Дива версия 1 (без "дисплей", но пък с многото алтернативни фърмуери) за такава с DVB-T тунер. Смених фърма и освен всичко което правеше досега, вече гледам и цифрова ефирна телевизия. Почти не пускам приемника на кабелната. По дизайн е едно към едно с Explorer модела (той беше с чип RTD1185DD и вентилатора много виеше), а този е с RTD1186DD и е безшумен. Бутлодъра беше KIIE.0402.2047 ако не се лъжа и дори с фърма който си беше работеше прилично. Има възможност за монтиране на HDD. Аз лично съм напълно доволен.
P.S. От горния пост видях че и този с тунера се продава с 500BG HDD!
Щом си доволен това е добре,с интернета как е,а андроида може ли да сваляш приложения от гугъл плей и да браузваш?Свързва ли се с мишка,тунера хваща ли добре телевизия и има ли PVR и Time Shift?Много въпроси,защото искам да го купя.Благодаря.
- - - - - - - - - -
Щом си доволен това е добре,с интернета как е,а андроида може ли да сваляш приложения от гугъл плей и да браузваш?Свързва ли се с мишка,тунера хваща ли добре телевизия и има ли PVR и Time Shift?Много въпроси,защото искам да го купя.Благодаря.