Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
Първоначално публикувано от
logic
Лаптоп - 3 Асуса ! Онези " железа " ги разкарах преди ... година ! И не беше само едно !
Предназначението на мултимедиен плеър е 1, а на лаптоп съвсем друго. Как си представяш, когато някой реши да гледа филми или някой концерт и опъва кабеляците, за да свърже лаптопа към ТВ и озвучителната система, след това ги прибира и всичко това се повтаря всеки път отново и отново. Не мерси, не щъ подобни упражнения. Вместо, всичката необходима техника да е подредена под ТВ и да се управлява с 1 универсално ДУ. Когато се гледат много филми и концерти мултимедийният плеър е незаменим и много по-практичен.
Колега , айде да се поспреш с такъв тип коментар . Не знаеш какъв лаптоп ползвам и как ми е дом .мрежа , а и колко мултимедийни плеъра са ми минали през ръцете за 3/4 години , ...бая и различни .Не оспорвам удобството от този тип устройства , но се наситих , а и телевизорите напреднаха откъм плеър .Но не четеш какво съм писал и на какъв въпрос - пита се за конкретен модел , а не изобщо . Жив и здрав !
Re: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Е, може ли с едно дистанционно да командваш телевизора и плеъра?
logic, това което съм написал се отнася за общия и най-разпространен случай.
juspar, като обучиш универсалното ДУ, разбира се че ще може да управляваш няколко неща с него.
Цитат:
gnf
logic, това което съм написал се отнася за общия и най-разпространен случай.
.
Хубаво , съгласен , ама .... темата е конкретна . Нали така ?
Може да е "дърво" или "желязо", но е на достъпна цена и върши чудесна работа. Или както е написал колега "Ако е тъпо но работи, значи не е тъпо"
Всичко опира до финансови възможности!
Универсалното ДУ ще рече ДУ на телевизора или...
Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
juspar
Щом си доволен това е добре,с интернета как е,а андроида може ли да сваляш приложения от гугъл плей и да браузваш?Свързва ли се с мишка,тунера хваща ли добре телевизия и има ли PVR и Time Shift?Много въпроси,защото искам да го купя.Благодаря.
Интернет връзката е чрез кабел - плеъра твърдо поддържа 100MBit, Андроид НЕ ползвам защото е само за реклама - приложенията от Маркета стават само ако са за Mips системи, с една дума забрави. Тествал съм с го с Bluetuth клавиатура с тъч пад и работи. С антенка за 3,90 лв (дето има магнитче в основата), сложена на простора на терасата, хваща всички цифрови канали - без да накъсва (пикселизира), има EPG, за PVR и Time Shift май трябва HDD, аз не съм слагал.
Ако разгледаш по-подробно темата ще видиш че аз съм публикулвал повечето алтернативни фърмуери за предишния модел (който е изчерпан), та от тогава съм фен на фърмуерите на един аналог iNext HD1. Поиграх си с техния фърм (добавих поддръжка за DVB-T), и както вече казах съм абсолютно доволен.
Дивата с тунера каква максимална резолюция на видео плейва?И има ли вход за антена?
Отговор: Re: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Re: Отговор: Re: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Нещо не ми се връзва,това значи ли ,че не може да плейне
Full OverUnder 1920х1600 или 2160P,какъв 3Д плеър е тогава!?
Отговор: Re: Отговор: Re: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Плейва го до 1080р ! Такъв - китайски , поръчан от БГ фирма !
Re: Отговор: Re: Отговор: Re: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Тия резолюции 1600 и 2160P ги плейват и обикновени плеъри като Popcorn C-200 , Dune HD Smart D1 , Dune HD DUO , Dune HD Smart H1 , Dune HDB1 , Dune HD Max ,та какво остава за 3Д?