Отговор: Diva FullHD Premium 3D ВЕРСИЯ-2 /с дисплей/
Часовникът не се показва на дисплея след като спреш плеъра при този фърм. При по-старите фърмове си оставаше на часа на спирането - проблем на софтуера е. След като изгасиш плеъра отзад от ключето часовникът се нулира - тези плеъри нямат батерия на дъното за да ти работи без захранване. Wi-Fi модула е вграден и работи след като го настроиш от сетъпа. Рестартирай си рутера и пробвай дали се вижда мрежата ти - проблемът е в твоя рутер.
ами рестартирах рутера и пак не се появява.най-накрая пуснах кабел от рутера до плейъра и така тръгна нета.Часовника се оправя като си обновява автоматично времето от интернет.Зададох му настройка Кайро+2 часа и така,но само ако е вързан към интернет.Остава големия проблем защо не се появява wifi мрежата ми.Ако можеш да дадеш некви тточни насоки ще ти бъда благодарен.
- - - - - - - - - -
ами рестартирах рутера и пак не се появява.най-накрая пуснах кабел от рутера до плейъра и така тръгна нета.Часовника се оправя като си обновява автоматично времето от интернет.Зададох му настройка Кайро+2 часа и така,но само ако е вързан към интернет.Остава големия проблем защо не се появява wifi мрежата ми.Ако можеш да дадеш некви тточни насоки ще ти бъда благодарен.А и още нещо на друг лаптоп,компа в другата стая,двата ми телефона ми се появява wifi мрежата,само на плейъра неще.
Да, часовникът се настройва по този начин. При мен мрежата е с кабел и всичко е наред. Пробвах и безжична връзка - там нещата стават по-бавно, но след 2-рия опит се свърза, но нямам проблем с откриване на мрежата. При теб в настройките не излиза името, а пробва ли да смениш мястото на плеъра - в смисъл да не му пречи някаква преграда.
той е в същата стая с рутерана 2 метра е
Проблемът сигурно е в рутера (в настройките). Ако е настроен да излъчва на 2 честоти има вероятност WiFi-то на плеъра да не хваща името на мрежата. Тези настройки на рутера би трябвало да са в секцията на Wireless settings -> Channel Width - там трябва да е 20 или 40 MHz., но не и двете.
нагласено си е на 20 Mhz баси не виждам причина
Ами провери си и енкрипшъна - пробвай отделно TKIP или AES - аз съм на последния на WPA/WPA2-Personal. Други идеи засега нямам.
Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Излязла е нова версия на IconBIT XDS1003D v10.1.1.r11131 2.02 (23.12.2013) RU/EN.
Ще я пробвам през почивните дни. Някой ако вече е пробвал, моля да сподели.
Стана,но не с тия настройки.Просто изключих Enable Auto Channel Scan и пуснах Wireless Channel-2412 Ghz CH1.Благодаря за съдействието което ми направи жив и здрав.Сега някой ако намери някой готин фърм,ще е супеер :)))
Здравейте!
Взех си 3ТБ хард за плеъра. Монтаж и форматиране без проблеми. С малко четене пуснах торент клиента. С още малко мъки :RTFM: видях харда в домашната мрежа :yahoo:. Вече мога да го използвам за съхранение на други файлове. Въпросът ми е - мога ли сам да разделя харда на две или три части и евентуално как, че вече закъсах :029: ? Разполагам с плеъра втора версия фърм 3.0.1, рутер и лаптоп.
Благодаря предварително за идеите!
Цитат:
Първоначално публикувано от
байВес
Някой знае ли как мога да накарам Дива-та да записва филмите с нейния торент клиент не на HDD, който е монтиран вътре в нея, а на външен HDD закачен към нея с USB?
Има ли някъде подобни настройки и къде точно, как трябва да са??
Да, трябва да форматираш HDD -to и да му зададеш буква I, K, или да оставиш настройките по подразбиране.
Диска ще се зарежда по бавно от външният хард и торент клиента ще го пренасочи към USB HDD.
Здраеейте съвсем нов съм във форума и имам проблем ще съм много благодарен ако може някой да ми помогне.Префлашнах дивата с iconBIT на podredko дето беше писал и сега не може да зареди повече излиза само хадписа на iconBIT на екрана и се рестартира и така постоянно. Ако може някой да ми каже как да се оправи или да го оправи ще си платя
Първо се чете, а след това се пробва. Този фърм трябва да се модне с нашия буутлоудър и тогава да се инсталира. С кой фърм беше преди да направиш префлашването ? Накратко флашни отново стария си фърмуер - дано да имаш късмет.
Опитах няколко оригинални но не става не чете флашката а и не знам с кой беше
Опиши как точно правиш цялата операция с флашването. Точка по точка. Така ще разберем дали има грешка или си брикнал плеъра.
Пробвай с този, като преди това форматирай флашката отново на FAT32
https://docs.google.com/file/d/0B7yl...ZXM/edit?pli=1
След това сложи този мод на Рашо и засега не бутай повече:
Dev-Host - iNext HD1 9988 02.05.13.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service