Отговор: Media Player - DIVA (всички модели)
Network-attached storage (NAS) - мрежово устройство за съхраняване и споделяне на данни.Това определено е хардуер в комбинация със софтуер, но може да се използват различни начини за да го направиш - външен хард диск, свързан към рутер с USB и съответно споделен в мрежата, непотребен стар комп, на който да можеш да сложиш хард дискове с необходимия ти капацитет и да ги споделиш в мрежата си и същински NAS - приличащо на комп устройство, специализирано да поддържа хард дисков масив (най-често от 1 до 4) и да бъде споделено в мрежата. В нета има тонове информация за всяко едно от нещата.
Здравейте,имам плеър Diva FullHD Premium но напоследък доста на често не ми тръгват филмите и по точно има звук няма картина,на какво се дължи това?
Преди време се опитах да му сменя фърма но не се получи защото не искаше да тръгне да зарежда от флашката.
Плеърът не поддържа HEVC.
Има ли вариант да му се добави или трябва да сменя фърма?
Хардуерно е. Чипа не го поддържа
Изпратено от моят SM-N930F с помощта на Tapatalk
Някой случайно да има новият моднат фърм на INeXT 1.22?
1 Прикачен файл(ове)
Здравейте,
Имам ето тази DIVA - https://forum.setcombg.com/attachmen...id=22167&stc=1
Доволен съм от нея, работи според мен добре.
Обаче свалям филми само от Енерджи-торент, защото са с "вградени" в торента субтитри.
При опит да свалям филми от други тракери, където субтитрите се свалят отделно, не знам как след това да ги кача на твърдия диск на Дивата.
Опитвах да се "вържа" с нея чрез WIFI мрежата в къщи, но нещо не ми се получава, а знам че може.
Пиша 192.168.1.105 - и не ми дава нищо, а очаквам така да влезна в HDD и да си прехвърля файла със субтитрите но нещо бъркам явно и не се получава.
Моля за съвет!
Предварително благодаря за отделеното време!
Eee, никой ли не може да помогне....
На първо време влез в самия плейър и какво е айпито което си е взел плейъра. После, ако не се лъжа, поне на старите диви, трябваше да се активира смб шеринга, или така наречената самба. После от компютър като напишеш в експлорър \\айпито би трябвало да влезеш в дивата, или да ти иска потребител и парола ако си задал. Тествай и сподели получило ли се е!
Цитат:
Първоначално публикувано от
regned
На първо време влез в самия плейър и какво е айпито което си е взел плейъра. После, ако не се лъжа, поне на старите диви, трябваше да се активира смб шеринга, или така наречената самба. После от компютър като напишеш в експлорър \\айпито би трябвало да влезеш в дивата, или да ти иска потребител и парола ако си задал. Тествай и сподели получило ли се е!
http://192.168.1.104/ - това в айпито, парола не съм задал, самбата е включена, но така и не мога да влезна.
Като натисна ентер се получава бял екран без нищо друго...
- - - - - - - - - -
Еврика!!!
Проблемът е бил в браузера, аз използвах Мозила и с него не става, но като пробвах с IE и влязох!
Благодаря за помоща!!!
:)
През каква операционна система влизаш в устройстото? (уиндоус, андроид, иос) ... пс сега като се замислих си написал интернет експлорър ... така че явно си уиндоус.
Като влизаш през уиндоус би могъл да го добавиш като устройство в експлоръра. Също ако натиснеш "уиндоус бутон и R" и напишеш \\192.168.1.104 ще влезеш директно в устройството като в папка от компютъра ти. Това с браузъра според мен е ограничаващо!
Цитат:
Първоначално публикувано от
regned
Като влизаш през уиндоус би могъл да го добавиш като устройство в експлоръра.
Също ако натиснеш "уиндоус бутон и R" и напишеш \\192.168.1.104 ще влезеш директно в устройството като в папка от компютъра ти.
Как да не ти благодари човек?! :)
Благодаря ти за помоща, всичко се получи като по учебник!!!
Моля за линк за моднат фърм на INeXT v.2.22 (моят плейър е diva full hd premium 3d v.2) . Има ли го някой? Благодаря предварително!
Прочети тук -- линк , може и да има , .. ама всичко си е на твой риск .
Моля за линк за оригинален фърмуер 4K плеър DIVA Hi3798M. Заранее благодаря.
Когато се опитате прошить кастомной прошивкой звук изчезна. Моля ви, прости ми за моя български език.