Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Аз искам да попитам, понеже смених бутлодъра да експериментирам сложих този на инекста сега така зарежда при стартиране показва логото на инекст.При това положение,ако стане нещо отпада ли гаранцията,като съм сменил бутлодъра.И може ли да си го върна както си беше.
Re: Отговор: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Цитат:
Първоначално публикувано от
gecata73
Аз искам да попитам, понеже смених бутлодъра да експериментирам сложих този на инекста сега така зарежда при стартиране показва логото на инекст.При това положение,ако стане нещо отпада ли гаранцията,като съм сменил бутлодъра.И може ли да си го върна както си беше.
На първия въпрос - най-вероятно да, а за втория твърдо ДА!
Благодаря,ти Рашо а как става да оправя бутлодъра.И мисля ако го оправя няма да се разбере какви съм ги вършил,или греша.
Цитат:
gecata73
Благодаря,ти Рашо а как става да оправя бутлодъра.И мисля ако го оправя няма да се разбере какви съм ги вършил,или греша.
Свали последния официален фърм http://www.smartshop.bg/userfiles/pr...1.2.r10165.rar и в install.img замени configuration.xml от Dev-Host - IconBIT_boot_Diva.zip - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service
Самата замяна става така:
1. install.img го преименуваш на install.tar
2. С помощта на Total Commander се отваря install.tar и се подменя configuration.xml
3. Затваряш Total Commander и install.tar го преименуваш обрано в install.img
4. Този "нов" install.img го слагаш на една флашка и го инсталираш
Така получаваш официален фърм с задължителна команда за презапис на бутлодъра, който ще стане IIIE.0402.2057
Дали може да се разбере не знам!
Да не са сменили стартовия екран на дивата,защото когато го купих и го пуснах ми излизаха надписи-diva fulhd,realtek 1186 и други глупости,а сега след като направих както ми каза излиза една картина- от една папка излизат икони за филми,снимки музика и други.Така ли е или на съм направил нещо както трябва.
Цитат:
gecata73
Да не са сменили стартовия екран на дивата,защото когато го купих и го пуснах ми излизаха надписи-diva fulhd,realtek 1186 и други глупости,а сега след като направих както ми каза излиза една картина- от една папка излизат икони за филми,снимки музика и други.Така ли е или на съм направил нещо както трябва.
Точно този фърмуер не съм го пробвал. Ако държиш на старото лого си изтегли от първия пост оригиналния v.9163 (от 08.08.2012 г.), направи същата замяна както обясних преди и опитай - би трябвало да стане.
ra6o74 И аз си смених логото всичко е ок само ми направи впечатление че в систем инфо всичко ми е същототo както си постнал на снимката няколко поста назад само с изключение на последният ред където пише r9757 (вместо r9980) а много добре си спомням че сложих iNext HD1 r9980 04.02.2013 (така даже ми е и кръстена инсталационата папка) какво се е объркало?
Цитат:
sx999
ra6o74 И аз си смених логото всичко е ок само ми направи впечатление че в систем инфо всичко ми е същототo както си постнал на снимката няколко поста назад само с изключение на последният ред където пише r9757 (вместо r9980) а много добре си спомням че сложих iNext HD1 r9980 04.02.2013 (така даже ми е и кръстена инсталационата папка) какво се е объркало?
Ще дам линк с актуализиран фърм от iNext, където ще се изписва правилната версия 9980. В тази която имаш ти, стои DVDPlayer-а от Beta версиите (няма никаква разлика, но все пак сме естети!)
P.S. Ето и самия линк: http://d-h.st/WRS
Вверсията е 9988 само в името (добавени са всички плейлисти до момента за приложението IPTV). Добавил съм и IconBIT Media (IVI.RU) от фърмуера на IconBIT, в менюто Настройки-Информация трябва да изписва 9980. Този фърм е направен да НЕ променя bootloader.tar.
Отговор: Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост
litoff, би ли могъл да добавиш PlayRSS на v9.5.42 r7082, защото v9.5.42 r8010 ми скапва файловата система на вътрешния HDD. Благодаря предварително!
Цитат:
KirilVIAS
litoff, би ли могъл да добавиш PlayRSS на v9.5.42 r7082, защото v9.5.42 r8010 ми скапва файловата система на вътрешния HDD. Благодаря предварително!
Линка за 7082 не работи и няма от къде да го сваля. Ако го имаш ми го изпрати :)
Мерси Hell :)
Вече е качен в PlayRSS - PlayRSS - Home
Отговор: Media Player DIVA Full HD (RTD1073DD/DD+)/ FAQ в 1-ви пост - част 2
Здравейте.Трябва ми дистанционното от плеъра,ако някой има случайно и не му трябва...или знае цената и дали се предлага от дистрибутора,моля да помага.Благодаря.
Re: Media Player Diva Full HD Premium 3D (RTD1186DD-3D)
Топдиджитал са пуснали "новата" Diva 3D. Ако някой вече я има нека сподели впечатления, инфо с коя версия на фърма е и най-вече пълния бууткод. Благодаря предварително!