Колеги на Diva-та може ли да се закачат външни DVD или дори Blue Ray устройства?
Някой работел ли е по този въпрос?!
Оригинален фърм Diva FullHD - v.2280 - 24.09.2009
Оригинален фърм Diva FullHD - v.4821 - 03.12.2010
Оригинален фърм Diva FullHD - v.7.3.14 r.5283 - 17.02.2011
Оригинален фърм Diva FullHD (SDK4) - v.7.5.0 r.2285 - 04.03.2011
Modfirm PlayOn!X - (by mikka) Optware friendly r.4824 rev.4 - 01.02.2011
Modfirm PlayOn!X - Optware friendly r.4824 rev.5.1 - 03.09.2011
Modfirm Mede8er - Full v.4.0.5 - 30.11.2011
Modfirm MedeOn - Full v.1 Shizzl Mod V3.2 (HD Audio) - 07.07.2011
Modfirm PlayOn!HD r.4824 - 09.01.2011
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.x r.5440 - 16.08.2011
Друг базиран на PlayOn!HD
Друг базиран на Diva
Друг базиран на E-Boda
Друг базиран на MedeOn
Друг базиран на Iconbit
Друг базиран на Asus
Оригинален фърм PlayOn!HD (SDK4) - v7.4.4.r7317 - 31.01.2012
Flashstrong IPTV MOD 5405 (SDK3)
Litoff modfirm PlayOn!HD (SDK4)
Колеги на Diva-та може ли да се закачат външни DVD или дори Blue Ray устройства?
Някой работел ли е по този въпрос?!
Може ! Но за какво ти е ? Не чете оригинални блурей дискове , няма такъв лиценз !
Здравейте. Аз съм нов във форума и имам следния проблем инсталирах си Оригинален фирм PlayOn!HD - v7.4.x. r.5440 - 16.08.2011. Но още при самата инсталация ми направи впечатление, че не стигна до края. След това тръгва нормално, но в менюто "НАСТРОЙКИ" е активно само "СИСТЕМА", а останалите "АУДИО" "ВИДЕО" "МРЕЖА" "ДРУГИ" НЕ МОГА ДА ГИ ИЗБЕРА.
И при вас ли е така или аз нещо бъркам. Пробвах няколко пъти да го инсталирам теглейки го всеки път наново, но на петия път се отказах.
Добре дошъл в форума !
А версията на буутлодера смени ли я ? Коя е тя от инфото на плеъра ?
Много лошо, ще има ли решение на този проблем?Първоначално публикувано от civica
Ми то си го има закачаш и четеш неоригинални блу рей дисковеПървоначално публикувано от Bellov
Ако искаш да четеш оригинални си купуваш блу рей плеър. Идеята на такъв тип FullHD мултимедийни плеъри е да натъпчеш големия им вътрешен хард диск с филми и музика (не съвсем оригинални
) а не да им закачаш хиляди странични джаджи едновременно
Е ако можеше плеърчето от 200 лева да готви, пере, и ........ да прави, защо ли щяха да са жените/е понякога и мъжете ?
До @Daikin Относно менюто: В този нов фърмуер PlayOn!HD - v7.4.x. r.5440 - 16.08.2011 за разлика от другите, избора на останалите категории в настройки, става с бутончетата |<< и >>| които се намират над бутончето [RETURN] от дистанционното. То си е нарисувано отдолу в менюто със зелено, ако и така не става значи наистина нещо се е "умазало", но разбира се подлежи на корекция![]()
Не мога да вляза там. Ако не те затруднявам прати ми линкове за буутлодер. Но аз си мисля, че не е от там защото инсталацията започва, но не се пълни до края. Иначе ми пише, че инсталацията е приключила.Първоначално публикувано от civica
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1314515280[/time]_________________________________________________
Благодаря така станаПървоначално публикувано от nestorbg55
![]()
![]()
Колега , така ме затрудняваш много , но ако ти се чете в темата всичко е описано и то подробно !
Здравейте! Вече съм собственик на Diva Full HD Explorer! Имам следния проблем: Закачил съм го към TV-то с HDMI кабел и към домашно кино Panasonic с оптичен кабел. С филмите с АС3 е ОК, но при DTS филми и Passtrough няма звук. Това от домашното кино ли е? Могат ли да се конвертират филми ит DTS към АС3?
Оптиката от къде е - от ТВ или от плеъра към дом. ти кино ? Някъде липсва DTS декодер , но къде ?
Могат да се конвертират , но не би трябвало да ти се наложи ! И защо си го купи този модел , заради DVR/PVR ?![]()
@KirilVIAS -> Честито и Добре Дошъл в клуба !
Проверете си настройките за аудиото в сетъпа и другото задължително условие е да свържете плеъра директно по оптика с ресийвъра.
![]()
Какъв клуб , бе човек ? Колегата има новия модел с новия чип , 1185 !
МОД:
Тази тема е клуб Дива !!! Много добре виждам кой плеър си е купил !!!
Оптиката е от Дивата към домашното кино, то има DTS декодер за DVD дискове, но може би оптичния вход е само за DD? При downmix има звук, но е само 2 канала. Може ли проблема да е в Дивата?
@KirilVIAS - така и не разбрахме какви са настройките в аудио сетъпа, а те са също важни ...
А този фърмуер PlayOn!HD v7.4.x. r.5440 с какъв бутлоудър го ползвате? Защото аз съм с на IconBIT и не става. Казва, можело да се инсталира само на AC Ryan устройства.
МОД:
Въпросът ти дава и отговора. Оригиналните (не модифицираните) фирмуери се инсталират само, ако си с идентичния буутлоудър на марката. Всички варианти ги има в постове 1 и 2.