Re:Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост
Цитат:
Първоначално публикувано от Hell
Някой пробвал ли е да достъпи хард диска на плеъра по Самба с последните (7XXX-8XXX) фърмове и иска ли ви име и парола ? При мен с r8010 иска и какви ли не пробвах, но не става. Колеги от други форуми се оплакват от същия проблем.
Нямам все още хард, но пробвай с празни полета, поне така стана когато исках да стигна до една шерната папка от плеъра до компа - пита за име и парола, и се оказа че с празни полета стана.
МОД: Има значение дали е от плеъра към компа или обратно. Пробвах и с празни полета, резултата е отрицателен. Даже в сетъпа не може да се зададе парола.
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1334760180[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от ra6o74
Нямам все още хард, но пробвай с празни полета, поне така стана когато исках да стигна до една шерната папка от плеъра до компа - пита за име и парола, и се оказа че с празни полета стана.
МОД: Има значение дали е от плеъра към компа или обратно. Пробвах и с празни полета, резултата е отрицателен. Даже в сетъпа не може да се зададе парола.
И аз пробвах - наистина не може да се зададе парола, но пък с по старите версии някои филми ми дават грешка.
МОД: С кои фърмове си бил и с кои филми си имал проблем ? А каква е била грешката, кажи за да пробваме и ние.
Re:Media Player DIVA Full HD (RTD1073DD/DD+)/ FAQ в 1-ви пост - част 2
Mod4 е качен за даунлоад - в него е нанесена корекция за 6-те oneHD музикални канала, които изискват token :)
http://playrss.litoff.info
Re:Media Player DIVA Full HD Explorer (RTD1185DD)/ FAQ в 1-ви пост
Цитат:
Първоначално публикувано от ra6o74
МОД: С кои фърмове си бил и с кои филми си имал проблем ? А каква е била грешката, кажи за да пробваме и ние.
С оригиналния с който дойде плеъра v9.5.42 r3758, не се четяха *.mp4 - Изписваше "Неподдържан формат" или нещо подобно. С последния официален v9.5.42 r8010 - 31.03.2012 нямам никакви проблеми. Основно свалям BRRip качество - или 480р или 720р, най-вече заради големината на файловете. Предишния ми плеър WD TV Gen.1 не поддържаше DTS звук (поне не директно) и за това реших да ползвам това качество на филми. Иначе пробвах и няколко фърмуера от други плеъри с същия чип RTD1185DD от руски сайтове - с тях Diva-та зареждаше, но постоянно се рестартираше при опит за стартиране на Wi-Fi, пробвах ги защото бяха модифицирани и имаха директни линкове за IPTV от kartina.tv и други.
P.S. WD се продава!
Как се справя с музиката през цифровият изход?
Някои версии правят принудителни паузи,което е страшно изнервящо.Засега само последната официална се справя без проблем,но е доста бавна и неудобна с филмите.
Цитат:
Първоначално публикувано от rewri
Как се справя с музиката през цифровият изход?
Някои версии правят принудителни паузи,което е страшно изнервящо.Засега само последната официална се справя без проблем,но е доста бавна и неудобна с филмите.
Ако питаш litoff относно неговия мод, той го е направил на базата на последният официален фърм на PlayOn (с всички негови предимства и недостатъци), като му е добавил много и интересни интернет линкове и "нещица" за да се плейва медията от тези линкове.
Сложих го,много е хубав.Няма проблем с музиката.
Ето и от мен нещо колеги : В момента съм с 3-та версия от колегата litoff и забелязвам , че плеъра се държи абсолютно стабилно в домашната мрежа. Дори го "натоварвах" няколко пъти с едновременен трансфер на данни по мрежата към плеъра и в същото време гледам филм ,като нито веднъж не заби или се рестатрира !!!
Не съм пробвал торента за сега ама не виждам смисъл от него....
Какво ще споделите за VOYO.BG - новия сайт на BTV ??? Можем ли да го имаме на плеърите както например Youtube ??
Имам следния проблем с последния фирмуер от Плейон - като изключа плеара, той отново се включва. Четох преди време, че трябва да се върне по-стара версия и тогава да се флашне. Някой ако има решение ще се радвам да сподели, за да не пускам тема в Playon форума.
ВАЖНО!
За хората, които имат проблем с изключването да направят следното:
1. Изтриите папката ".Theater" от всички флашки, хардове и устройства, които са свързвани с плеъра!
2. Разкачете всички устройства включително вътрешния хард диск!
3. Направете downgrade до версия v.7.3.4r3582
4. Инсталирайте v7.4.4r7317
5. Закачате си хард-а, правите си настройките и се радвате на плеъра!
ПП: За най-сигурно не сменяйте шрифта, защото и той създава проблеми!!!
https://forum.setcombg.com/index.php...8507.1036.html
Някой има ли линк към bootloader-a на PlayOn, защото този тук не работи.... Мерси.
За да сложа фърмуера на litoff на дивата, трябва да сменя буутлоудър с този на play on, ако правилно съм разбарал, обаче линковете в началото не работят, от къде мога да си го сваля. Благодаря предварително!!!
Някой беше питал за Voyo.bg, не става! :)
@piro11 Гледай по-внимателно:
https://forum.setcombg.com/index.php...ch=10622;image
Цитат:
Първоначално публикувано от ivoant
Тъкмо се справих, благодаря все пак, дано и с фърмуера успея