Страница 30 от 30 ПърваПърва ... 20282930
Резултати от 436 до 447 от общо 447
Like Tree56Одобрявам

4K UltraHD Media Players (всички марки и модели)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Отговор: 4K UltraHD Media Players (всички марки и модели)

Като твоята е версията 12.8.5221
    btw не можах и под Core Elec да подкарам spdif-a т.е. изобщо звук през него (нито на андроид нито на елек), че след това да пробвам евентуално dts Трябва да видя жената като е чистила, нещо да не е разместила/счупила.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Ъпдейт за оптичния, да беше шеко изваден и за това не работеше. Оправих го и работи, но не можах дтс да извадя по него на андроида, на Core Elec има дтс по оптичния, явно андроида ще е само по хдми.

4. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Здравейте, търся да закупя tv box android с добър и качествен wi-fi. Ще се ползва само на wi-fi. Моля препоръчайте модели и откъде могат да бъдат закупени!

5. Member
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от jordan23bg Виж публикацията
    Здравейте, търся да закупя tv box android с добър и качествен wi-fi. Ще се ползва само на wi-fi. Моля препоръчайте модели и откъде могат да бъдат закупени!
    https://www.pazaruvaj.com/p/tv-box-s...62/#overviews/

6. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Без повод видях една оферта от немския Амазон за Нокия 8010 и поръчах 1 бройка. Дойде бързо и ми струваше 107 евро общо. Нямах някаква нужда, защото стария ми Ugoos AM6 Plus ми вършеше работа, а май с времето почти за всичко минах само на Сони Олед ТВ - платформи и филми по мрежата с Коди. Но не бях си купувал нищо от над година и взех Нокията малко като за кеф. А хем е лицензирана за стрийминг платформите, хем става и за филми по мрежата ако взема и друго ТВ, което не е с Гугъл ОС. Чудесно си работи Нокията. Дойде веднага голям ъпдейт - предполагам е показания по-горе. С малко проби и аз разбрах някои от нещата с АФР как работят и как зависят от резолюцията на самата ОС на Нокията и от Кодито. Стрийминг платформите работят с пълното си качество, аз за сега съм на скъпия абонамент за 4к и ДВ. По мрежата в къщи нямах никакви проблеми да се свържа с другите РС, на които имам филми, сериали и музика. Много прилично устройство. Ugoos може би има в една степен повече "глезотийки" във софтуера си, но нямат лицензи. А аз все повече нямам желание да се занимавам с торенти, а си гледам от стрийминг платформите.
    tek одобрява това.

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Nvidia Shield
    Новата актуална корекция е първата актуализация след друга актуална корекция през юли 2023 г. Актуалната корекция е колекция от корекции на грешки върху съществуваща версия на фърмуера; тук фърмуера на Nvidia 9.1.1.

https://docs.google.com/forms/d/e/1F...CjuAA/viewform

Странно, Nvidia обяви по-нов фърмуер 9.1.2 през ноември 2023 г. с поддръжка за Auro 3D аудио , но след това замълча, без да го направи публично достъпен.

Nvidia не е коментирала планове за Android 12 или по-нататък, но все пак е окуражаващо да се види, че компанията не е забравила напълно за Shield TV.

Няма и достоверни слухове за нов хардуер.

8.  

9. tek
    tek е на линия
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Имам box: Ugoos AM8. Опитах днес да подкарам приложението MAX (HBO), но дава черен екран, като пусна филм/сериал.
    И някой път даже ме изхвърля. Предполагам си иска сертифициран Android TV Box със L1.
    През KODI, със 3-rd party добавка, също не работи.
    Само си изгубих времето няколко часа този следобед. Явно си е изгубена кауза...

10. Member
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от tek Виж публикацията
    Имам box: Ugoos AM8. Опитах днес да подкарам приложението MAX (HBO), но дава черен екран, като пусна филм/сериал.
    И някой път даже ме изхвърля. Предполагам си иска сертифициран Android TV Box със L1.
    През KODI, със 3-rd party добавка, също не работи.
    Само си изгубих времето няколко часа този следобед. Явно си е изгубена кауза...
    В тинсталер имаше по вече от един МАКС приложение.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от gogogogov; 20-10-24 в 17:19.

11. Member
    Тук е от
    Nov 2010

Цитат Първоначално публикувано от tolostoi Виж публикацията
    Ъпдейт за оптичния, да беше шеко изваден и за това не работеше. Оправих го и работи, но не можах дтс да извадя по него на андроида, на Core Elec има дтс по оптичния, явно андроида ще е само по хдми.
    Да се самоцитирам. по ХДМИ нокиата вади ДТС и ДТС ХД форматите, както и Долби Тру ХД. Имам и 2 стика Амазон 4К МАКС първа и втора генерация, втора генерация свири ДТС ХД и Долби Тру ХД, първата генерация няма Тру ХД и ДТС ХД (за дтс не съм 100% но трухд няма).

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Здравейте, търся възможно най-евтиния медия плеар със следните възможности :
    -HD 1080 max;
    -Dolby Digital HD;
    -DTS HD;
    -H.264;
    - bg
    Subtitle.
    Не е нужно стриймване, а да може да се закачи външен хард. Не е нужно 3Д, 4К, приложения и др. До сега ползвах Med8er, който напълно ме устройваше, но сдаде багажа( ако някой може да предложи сервиз във Варна) и затова търся нов.

13. tek
    tek е на линия
    Senior Member Аватара на tek
    Тук е от
    Jan 2019
    Живее в
    Пазарджик

Сигурно ли е че стария не работи. Може само захранващият адаптер да е сдал багажа (случвало ми се е )

Най евтиния, с добро охлаждане Tv Box не сертифициран Google TV OS (чист андрооид ): TOX3 TV Box.
    Най доброто съотношение спецификации/цена на сертифициран Google Tv Box: Nokia 8010 (но в момента не е наличен в amazon.de)
    Разгледай и боксовете на Mecoоl.
    Важно, е като гледаш за нов бокс минимум 4GB RAM. и процесор отAmlogic, за да не се налага да го сменяш през 2-3 години.
    Този пост е редактиран от tek; 28-12-24 в 18:51.

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2012

Първо проверих адаптера, работи. Аз имам ТВ бокс от кабелната, пробвах, но въобще не отварят папките от харда.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 30 ПърваПърва ... 20282930

Подобни теми

1. Media Player - Dune (всички модели)
    От hristoslav2 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 535
    Последно: 18-05-21, 08:33
  2. Media Player - Egreat (всички модели)
    От bradqzata във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 50
    Последно: 22-02-19, 00:38
  3. Media Player - Apacer (всички модели)
    От RoliS във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 199
    Последно: 08-05-18, 18:50
  4. Media Player - HiMedia (всички модели)
    От orlie във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 99
    Последно: 17-12-17, 14:04
  5. Media Player - Zinwell (всички модели)
    От elcos във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 907
    Последно: 28-03-14, 14:49

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе