Първоначално публикувано от
jovko
От няколко дена чета разни теми и отзиви за възможностите на двата вида устройства.
Едното е медиа плеър с негов си софтуер.
Другото е андроид мини компютър с андроид и всички възможности на един таблет например Minix Neo X5
Моята лична "драма" е че моят
Hyundai се скапа и звукът закъснява от картината. Това води до едно леко дразнене по време на гледане на филм. Следователно трябва да го сменям. А машинката я имам от 3 години и ми върши перфектна работа. Сега с новият тв гледам 3д рипове на нея и дори има динамични субтитри
Искам да я сменя с едно от горните две устройства, но не знам с кое.
моите изисквания са:
-да може да се гледат филми във всякакъв формат и 3д рипове(не държа на Блурей Исо)
-да има достатъчно опции за корекция на субтитри както и да поддържа динамични такива
-да има торент клиент, който да работи стабилно и с добра скорост по безжична мрежа.
-цената да е до 250лв
Всичко останало е на заден план. Не ме вълнуват приложения и сърфиране в нета(у дома има компютър, два лаптопа, смартфон и таблет) телевизора ще е последното място където ще си проверявам фейса
Смятам, че темата ще е полезна на всички които не могат да изберат между тези две толкова различни устройства.