Отговор: Zidoo Z9S/Z10 Realtek RTD1296DD
на лейзи медия про версията трябва да се ползва, това разбрах. Обаче за да гледам ми трябват субтитри, затова предпочитам да свалям на твърд диск и да прикачвам субтитри. С FLUD свалих торент, но не можах да прикача субтитри, не мие ясно как става. Свалянето протече без проблем, с доста висока скорост.
Има ли обяснено на някъде на руски как се преинсталира софтуера. Четох на английски, но не ми стана ясно. При старите плеъри беше много лесно, сега не можах да се ориентирам. От менюто на плеъра, с флашка, явно няма да стане. Ще трябва с ресет бутона доколкото разбрах. Но на флашката цялата разархивирана папака с фърмуера ли се слага и защо не виждам install.img файл.
Цитат:
Първоначално публикувано от
Antonov
на лейзи медия про версията трябва да се ползва, това разбрах. Обаче за да гледам ми трябват субтитри, затова предпочитам да свалям на твърд диск и да прикачвам субтитри. С FLUD свалих торент, но не можах да прикача субтитри, не мие ясно как става. Свалянето протече без проблем, с доста висока скорост.
Има ли обяснено на някъде на руски как се преинсталира софтуера. Четох на английски, но не ми стана ясно. При старите плеъри беше много лесно, сега не можах да се ориентирам. От менюто на плеъра, с флашка, явно няма да стане. Ще трябва с ресет бутона доколкото разбрах. Но на флашката цялата разархивирана папака с фърмуера ли се слага и защо не виждам install.img файл.
За филми ползвай Torrserve,Kinotrend,Num.Зидо има хубав плеар има си и субтитри.Nova,VLC,MX също имат субтитри.Пробвай и с коди.На зидо се обновява сам като има нова версия.
Здравейте, дали Zidoo z9s поддържа DTS HD MA, понеже телевизорът ми е само с Arc, и ако си купя един такъв плейър, дали ше стане работата? Също подържа ли 4k HDR?
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
И за двете да, но за да се наслаждаваш на звука ти трябва и ресивър :). Качеството на картината му е страхотна.
Подържа и двете. Ако не бързаш ZIdoo обявиха новите си модели и в края на август или септември ще са на пазара. По добре си вземи Z9X или Z10 Pro.Сновия RTD1619 са . Повече възможности, по бързи и ще имаш поне още 4 години подръжка. Може да са малко по скъпи от старите модели но ти си прецени. Пуснал съм тема за X10 всичко това се отнася и за Z9S. Z серията е найстина по бърза то Х и се осеща при работа.
Имам проблем с достъпването на ,HDD, който съм вързал към zidoo z9s с sata кабел. Изписва ми тази грешка. Актовирал съм samba server през openwrt.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...eaf84c2e9c.jpg
Свържи го през USB и пак пробвай.
Цитат:
bisval
Свържи го през USB и пак пробвай.
Същата работа. Всичко в устройството се вижда, но през домашната мрежа не мога да достъпя.
Чрез ip адрес достъпваш ли го?
Да чрез ip влизам в машинката, там се вижда външния диск, че е закачен. Активирал съм samba, но до там.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5b7450b6a4.jpg
Пробвай да споделиш конкретна папка от диска. Примерно: openwrt/mnt/sda1/movies. Имах подобен проблем.
Цитат:
dnedkov
Пробвай да споделиш конкретна папка от диска. Примерно: openwrt/mnt/sda1/movies. Имах подобен проблем.
От къде да я споделя, през openwrt ли?
Пак не става!!!
Виждаш ли я споделената папка в shared directories в openwrt.
П.С. Исках да пусна лично съобщение до колегата, но по погрешка съм пуснал доклад за поста. Админа да ме извини