И с total commander + lan plugin също се вижда и може да се чете и пише.
И с total commander + lan plugin също се вижда и може да се чете и пише.
Странното, е че виждам всичко друго което съм споделил от компютъра ми, само не и samba
Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk
Изчезна ми менюто в openwrt, за web interface view.
Как да го поправя?
![]()
Този пост е редактиран от chorlavia; 27-09-20 в 17:28.
!
Пробвай да въведеш в браузъра като напишеш 127.0.0.1 Трябва да ти зареди страницата за влизане - юзер и парола. Можеш да влезеш и без парола. Гледай там да не си изключил нещо. Ако не ти ясно прати снимки да ти кажа дали е така при мен или направо му направи ресет и би трябвало да тръгне. Не съм имал до сега такъв проблем.
OpenWrt се ресетва от две места. Бързи настройки-още-рековери и ресет или Броузер - пишеш 127.0.0.1 до вписване е бутона за ресет.
Излезе нова бета версия на Firmware за моделите
Beta version v2.3.45 for Z9S/Z10/Z1000/X20/X20 PRO/UHD2000 | Zidoo forum
Дано пуснат верисия и за по старите Х модели
Съвсем пресен за Z9S - 2.3.80честно не очаквах да има повече. Свалям и по късно ще си го обновя
.
Beta version v2.3.80 for Z9S release | Zidoo forum
Не бързай с бета версията на един му умря от бета версия, не тръгва след ъпдейта. Изчакай за пълна версия. Щом е излязла бета ще има и пълна версия. За Z9Х версията излезе на 17,09,2021. скоро ще сложат и за по старите. Надявам се и за Х10 да има.
Този пост е редактиран от npb; 29-09-21 в 18:52.
То нормална не е излизала от точно една година и не се знае дали изобщо ще има, а от тогава по спомен това е 3-ти ъпдейт. Актуализирах си го и всичко е шест, което е добре. Реално не ми беше необходима тази надстройка (всичко което използвам си работеше идеално) ама......
Някой успя ли да подкара Еон app , на zidoo player. При мен се инсталира, но изписва can't play this video!
Sent from my OnePlus 8T using Tapatalk
Здравейте закупих си този амбилайт Ambient light Application for Android | Adaptive background lighting for Android devices (tender-complex.ru) инсталирах и приложението към него на моя Zidoo X9S, но амбилайта не тръгва през Home Theather, само през ZDMC, като забраня външния плейър! Предполагам е имам нещо с спиране или активиране на HW или SW декодер за Home Theather! Някой има ли идея как да го подкарам. че това коди ми е много неудобно!MCZDMC
Аз лично не успях да го подкарам. Писах на програмиста на приложението, попита ме на какъв плеър се опитвам да го използвам... и до там. Никакъв отговор, дори и на напомнящ мейл. Единствено успях на VLC player, но той пък не ми пропуска DTS audio. Една година го гледах залепено за гърба на телевизора, изнервих се миналата седмица, разлепих диодната лента и в коша.