"Самсунг" представи пералня с Wi-Fi
Пералнята, с капацитет от приблизително 127 литра, разполага с новата система Smart Control
Новата WF457 Новата WF457

"Самсунг" (Samsung Electronics) представи, по време на международното шоу за потребителска електроника CES 2012, пералня с Wi-Fi.

WF457 е най-голямата домакинска перална машина с предно зареждане - с капацитет от приблизително 127 литра, и разполага с новата система Smart Control, която позволява на потребителите, чрез безжичен рутер и специално приложение за смартфон, да следят перилните цикли и оставащото време до тяхното завършване, както и да спират работата на пералнята от разстояние.

Системата Smart Care на Samsung премахва нуждата от наръчник за работа, като открива проблемите в пералнята и изпраща съобщение до смартфона на собственика й.

Моделът разполага с 8-инчов цветен LCD сензорен дисплей, който позволява лесен избор на необходимата перилна програма.

Моделът разполага и с функцията SpeedSpray, която осигурява почистваща струя вода с разтворен перилен препарат, последвана от изплакваща, като по този начин времето за изпиране се съкращава с до 25% в сравнение с традиционните перални.

Стратегията на Samsung е да осигури на потребителите по-добра свързаност с домакинските уреди и устройства, казва Кевин Декстър от компанията.