Златни ти уста Kirande!
Това работи и то без всякакво забавяне. Няма значение дали номера ще е изписан +359888хххххх или 359888хххххх. Има и много правилна транскрипция от кирилица на латиница.
10Х
няма6 ни наи малко представа са от глобул как те псуват
е 4удна е тая програмка направо златна
Наистина е супер но ми се струва, че няма да е за дълго. По едно време имаше една швейцарска страница от която можеше да се въвежда и международен код и пращаше смсите от собствения ти номер като изискване за регистрация беше да имаш gsm, но швейцарците се усетиха и спряха смсите към други оператори освен към този на когото принадлежеше страницата. Дано тази програма остане активна за по-дълго, макар че ме съмнява.
Хора, изтрийтетемата и изпратете тук - там лични съобщения. Иначе пак ще го ядем ......
Кирандето е автор на темата. Ако тя каже, ще я изтрия. Мисля обаче, че византийците така или иначе скоро ще се усетят...
Абе те ще научат; то номерът се повтаря сигурно, ама все пак... Защо да им е на постерче. Предното ирландско адресче го ползвах близо месец.... После стана предмет на подробно разглеждане тук и след три дена вече го нямаше .....
Благодаря за инициативата и съжалявам за мнението ми към Киранде; съзнавам, че е написала темата с идеята да стане общодостъпно и да помогне на повече хора.....
темата я има от една седмица в дир.бг.
а и по доста други форуми.
Не виждам смисъл да се трие от тук.
Ами махнете я! Пък нека във форума се мъдрят само разни анкетки.
Е просто не виждам начин да стане достояние на интернет пространството и тайна от Глобул.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">темата я има от една седмица в дир.бг.
а и по доста други форуми.
Не виждам смисъл да се трие от тук.
<div align="right">Originally posted by XaMaB*-*26/07/2004*:* 09:46:44</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Затова и не съм я изтрил. Казах, че ще го направя, само ако авторката ме помоли за това.
naistina 4udesna programka)az q otkrih o6te predi mesec,ot saita na download.bg) qsno e 4e mnogo hora znaqt za neq,da se nadqwame samo tiq tapuni ot globul da ne go blokirat......ama me simnqva((
Защо решихте, че ще го блокират. Каква им е файдата?
При положение, че смс-ите идват от телефон, а не по някакъв друг начин, те получават пари от цялата работа. Може би не толкова, колкото, ако се ползва техния начин, но пак някакви... А повярвайте ми, количеството ще им компенсира "загубите". Та затова ви се чудя малко...
Страхотно програмче!!!
Само имам малък проблем: PC-то е с Windows 2000 - SP4 и всички възможни ъпдейти.
Тук съм показал как изглежда SMS-Gate на това PC. По същия и.диот.ски начин изглеждат още един куп програмки с менюта на кирилица.
Това си е генерален проблем на Windows 2000, който не знам как да реша. Ще съм благодарен на всякакви съвети
[8D]