Въпросната джиджавка не иска да отваря swf файловете, когато са на моя компютър. В интернет ги отваря, но като щракна на файлчето в директорийката премигва и си остава така. Освен това всичките swf файлове са асоциирани с някакъв иддиотски real player или нещо такова, дето не стига че не ги отваря, ами и като програма няма абсолютно никакви настройки за асоцииране че отгоре на това от properties на съответния swf файл ми твърди, че съм му променил асоциирането с Интернет Eksplorer, но като го затворя и отворя пак менюто си е както преди и файлът си е с иконка на плейъра. Не знам - може би някой от кодеците го е качил тоя плейър, не знам и той или нещо друго е проблема. За плейъра няма самостоятелен uninstall. Играх си с нивата на сигурност и менюто advanced на Интерент Експлорера. Не е изключено и да не съм налучкал вярната опция, ама ръчках някакви Яви и тем подобни неща. Моля, помогнете! Искам пак да си използвам swf файловете.
Добавка:
Опа! Не е Real Player а е Media Player Classic, явно работа на ACE Mega Codecs Pack.... Другото си е както го описах.