Някои може ли да ми каже за някоя добра програма за възстановяване на BAD
сектори на HDD
Някои може ли да ми каже за някоя добра програма за възстановяване на BAD
сектори на HDD
Програмата която си ми предложил (mhdd29) найстина е много интересна, но
тъй като е многофункционална можеш ли да ми кажеш каква точно е командата
с която мога да си оправя BAD секторите??? Не разбирам изобщо руски, а пък
ме е страх да експериментирам защото на диска имам работеща операционна система,
и неща които не искам да загубя. Лошите сектори са в самия край на диска.
Така че просто ми кажи каква е командата която да използвам след стартирането
на mhdd29 и евентуално някакви параметри за да посоча от кои сектор да започне...
Можеш да пробваш и с HDD Regenerator. Последната версия е 1.41 http://www.dposoft.net/
HDD Regenerator is unique software program for regeneration of physically damaged hard disk drives. It does not hide bad sectors, it really restores them!
по-добре недей - програмата чувствително забавя харда , и след формат секторите отново се появяват
докато мхдд не прави тия бъгове.
dobre de nqkoi 6te kaje li na 4oveka kak se raboti s tva mhdd?to i az q razgledah programkata no helpa e na ruski.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">HDD Regenerator is unique software program for regeneration of physically damaged hard disk drives. It does not hide bad sectors, it really restores them! </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е как става тоя номер, че физически повредени дискове ги оправя, а не просто скрива лошите сектори???
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"><blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">HDD Regenerator is unique software program for regeneration of physically damaged hard disk drives. It does not hide bad sectors, it really restores them! </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Е как става тоя номер, че физически повредени дискове ги оправя, а не просто скрива лошите сектори???
<div align="right">Originally posted by SET_time - 26/10/2004 : 12:43:01</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Оказва се, че не всеки лош сектор е от механична повреда, а понякога и от неправилно форматиране. Проблема се оправя, като се форматира наново нужния сектор, но този път коректно. Но това е по-скоро частен случай.