папка с рамер 300мб на HD-то ми не може да се изтрие. Пробвах с какво ли не, не става и не става [V][V][V]. Кажете някоя програма която да изтрива защитени файлове и папки 10x предварително
папка с рамер 300мб на HD-то ми не може да се изтрие. Пробвах с какво ли не, не става и не става [V][V][V]. Кажете някоя програма която да изтрива защитени файлове и папки 10x предварително
дай повече инфо - какво има в папката, какво ти пише като тръгнеш да я триеш, опита ли да я триеш в save mode, само ти ли работиш на компа (може друг човек да я е защитил от триене и тн)
Кажи и каква е файловата система - FAT или NTFS.
Значи папката е от ъпдейт на WIN XP след инсталирането на ъпдейта остана и не иска де са трие и под safe mode. Дава съобщение че е отказан достъпа до нея[V]
Опита ли на properties - security да си я присвоиш? Вероятно тя е на системен акаунт и ти, ако и да си администратор, нямаш достъп до нея. Необходимо е или да оставиш само everyone на достъп до нея или everyone и всички други акаунти, но с чекната опцията inherit from parent.
Разбира се, всички тея хубави неща се случват само под NTFS...
И ако нещо от папката не се използва в момента от системата...
Пробвах и това, не става и не става. По скоро може би ми трябва някоя програма за тази цел или и аз не знам вече какво.
ако ти е FAT32 файловата система - ти трябва NC5 за DOS и Start Up Disk.
бутваш под ДОС, стартираш NC, намираш директорията и я делитваш.
ако не иска все пак да се изтрие - преименуваш я например на 1.
след това вече преименувана би трябвало да може да се изтрие и под Win
Благодаря за съветите, оправих проблема с FORMAT на дяла!!! Друго не помогна.
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Благодаря за съветите, оправих проблема с FORMAT на дяла!!! Друго не помогна.
<div align="right">Originally posted by hecoat - 10/10/2004 : 22:59:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Браво бе човече. Само за информация ще ти кажа, че има десетки начини да се изтрие проблемна папка и най-последния от тях е да се форматира даяла.