Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно
Резултати от 1 до 15 от общо 23

Ако можете, помогнете...

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Ако можете, помогнете...

http://www.tsvety.net/

Ако имате възможност, помогнете. Ако не - поне се опитайте да разпространите информацията сред познатите си. Не познавам детето, нито родителите му - една колежка ми изпрати връзката, тя ги познава.

Благодаря!

P.S. Мисля, че не нарушавам правилата на Форума; ако е така - извинявам се и съм готов да си понеса последствията.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2003

Re: Ако можете, помогнете...

oio

4. Member
    Тук е от
    Oct 2006

Свържете се с webmaster - ите и помолете Крис да сложи едно банерче на сайта.

5. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

На този свят има възхитителни хора...

6. Member
    Тук е от
    Sep 2003

oio

7. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Най-мъчното е, че в България има много деца (а и не само деца), които се нуждаят от животоспасяващи операции, каквито родителите им не могат да си позволят от финансова гледна точка.

А къде отиват здравните ни осигуровки? Къде отива грижата на държавата за поданиците й? Къде отиваме ние самите?

В никакъв случай не искам да обръщам ситуацията в политически спор! Въпросната Цвети е дете на настоящ мой колега - съдействал съм с каквото мога...

8.  

9. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Аз също имам деца.... направих каквото зависи от мен. Дано се оправи детето!

10. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Има много скромни хора, които са обезверени от "здравната реформа", на тях кой да помогне? Защо да се дава право на едни хора пред други? Помагайки на един не ни прави по-добри. Напротив, това е вредно и жестоко самозалъгване, че сме свършили нещо добро. А, защо трябва ние да го правим? Къде е държавата? Мисля, че не е това начина да се решават проблемите на нуждаещите се. Не са малко примерите и за злоупотреба със средства за такива хора, за да не кажа, че са на 99%. Изхода е другаде, според мене. Ние не бива да сме в позицията на Господ, за да решаваме кой да живее и кой не, дарявайки средства. Това е основно задължение на държавата, ние плащаме превисоки данъци, за да няма такива нуждаещи се, или по-точно, за да се грижи държавата за тях по безпристрастен принцип. Защо по-нахаканите да получават право на финаниране пред по-обезверените и скромни хора? Трябва да се взема безпристрастно решение, кой какви нужи има от помощ и лечение и това не бива да е индивидуален акт, а позиция на държавата, по безпристрастен и равноправен начин. Дано да сте ме разбрали.

11. Member
    Тук е от
    Sep 2003

oio

12. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Дано да сте ме разбрали.
    Аз лично не мога да те разбера. Едва ли някой, помагайки макар и скромно, се изживява , като Господ.

13. Member
    Тук е от
    Feb 2006

Цитат Първоначално публикувано от ru-boy
    Това е основно задължение на държавата, ние плащаме превисоки данъци, за да няма такива нуждаещи се, или по-точно, за да се грижи държавата за тях по безпристрастен принцип.
    ru-boy, на теория си прав. На практика, огромна част от хората с високи доходи работят на официална заплата от 200 лева и плащат на държавата някакви смешни данъци.

Парите наистина се събраха, защото хората не вярват на държавата, но все още не са загубили човешкото в себе се и когато се наложи да спасят нечий живот (особено на дете), могат да отделят 100 лева от доходите си и да му ги дарят. И това са обикновените хора, не тези, които карат коли за по милион и половина.

А да определяш някой, който се опитва да спаси живота на детето си като "накахан" е меко казано цинично.

Понеже бащата на детенцето ми е приятел, бих искал да благодаря от негово име на всички, които помогнаха!

Сега остава да се надяваме, че операцията ще бъде успешна.

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

Цитат Първоначално публикувано от peshos

Парите наистина се събраха, защото хората не вярват на държавата, но все още не са загубили човешкото в себе се....

Понеже бащата на детенцето ми е приятел, бих искал да благодаря от негово име на всички, които помогнаха!

Сега остава да се надяваме, че операцията ще бъде успешна.
    Интересно, след като парите са събрани преди близо месец, защо още върви 'рекламната' кампания и по радия, и по телевизии и по вестници и по интернет страници?
    peshos., като човек близо до пострадавшите би ли ми казал каква е причината кампанията да продължава?
    А и още нещо, има ли намерен донор за т.нар. присаждане на костен мозък? И ще има ли нова кампания след това, за събиране на средства за доживотните животоподдържащи лекарства, и колко години гарантират лекарите че ще живее горкото детенце в мъки?

16. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2004

Black Adder, кампанията, която върви по медиите и в интернет е за друго дете - Дарина.
    save-darina.org

17. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2003

е аз са ошематих вече, извинявам се за което, ама от всякъде народа спами за пусти деца, само на форумите на министерството на Здравеопазването не виждам такива призиви, а май баш там трябва.

18. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

Хората отдавна са разбрали, че не могат да разчитат ни на МЗ, ни на ЗОК, въпреки че трябва да е точно обратното.
    Затова и в такива случаи търсим подкрепата на сънародниците си.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 1 от 2 12 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Помогнете ако можете
    От ttanev във форум Климатици Osaka
    Отговори: 17
    Последно: 01-10-12, 23:18
  2. На какво можете да опреличите снимката?
    От Compare във форум Логически задачи
    Отговори: 4
    Последно: 08-04-08, 16:21
  3. Помогнете ако можете...
    От X@kep във форум Мрежи
    Отговори: 0
    Последно: 07-05-06, 17:14
  4. Помогнете ако можете!!! Проблем с изтриване
    От hecoat във форум Общ - софтуер
    Отговори: 8
    Последно: 11-10-04, 10:59
  5. Отговори: 7
    Последно: 29-10-03, 02:39

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе