Здравейте,
Имам едно проблемче,искам да работя с ПЦ-то си от офиса! Въпросът ми е следния,нямям реалнен IP adress как мога да я направя тази връска?
Здравейте,
Имам едно проблемче,искам да работя с ПЦ-то си от офиса! Въпросът ми е следния,нямям реалнен IP adress как мога да я направя тази връска?
Използвай търсачката. По-лесно е и по бързо от това да задаваш вече обсъждани въпроси и да чакаш отговори.[]. Пиши в търсачката например - PC Anywhere и ще се просветиш. И използвай help на програмите.
Разгледал съм много внимателно в форумите,но никой не е обяснил конкретно как става!
1. звъниш на администратора и го питаш дали може да ти пренасочи даден порт от рутера към твоя компютър
2. взимаш си реален ip адрес, не вярвам да е повече от 5лв. на месец
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Здравейте,
<div align="right">Originally posted by Go_Play - 24/01/2005 : 11:57:03</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Много е лесно:
1. взимаш си реален IP адрес
2. RAdmin www.radmin.com
Download Remote Administrator 2.2 version (1.85Mb)
http://www.radmin.com/download/radmin22.zip
Това го зная,по този начин няма да има проблем,въпросът ми е такъв дали може това да стане при положение че IP-то ми вкъщи е реално динамично.
Този компютър, с който искаш да се свържеш, трябва да има статичен адрес (независимо дали е реален или не). Иначе няма да знаеш с кого да се свържеш. Все едно да искаш да пратиш писмо на някого, знаеш че има поща, но не знаеш точния адрес.
Ако адреса е статичен и реален - става лесно (има писано по темата много), ако е статичен и нереален - тогава ти трябва съдействие от администратора на мрежата където е компа с нереален адрес, за да ти пренасочи определени портове.