Резултати от 1 до 9 от общо 9

Отворих кодиран файл с Notepad.Искам да го върна.

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2005

Отворих един кордиран файл с Notepad , промених едно нещо ... запазих промените , не тръгна , пак го отворих върнах промените точно пак запазиих - пак не тръгва.Нещо от системата на кодиране на символите трябва да е - помогнете.Как да разбера тоя вид файлове с каква система се кодират или не мога? имам и други от същият вид? мога да използвам и някаква програма за възстановяване на презаписани или изтрити файлове но кажете коя и работи ли след като сам изгасил PC-to>?

2.  

3. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

сори !...

за едитиране на някои файлове(*.exe, *.com, *.dll... има и други, но просто не се сещам в момента) се използват hex-editor-и...

друг път за да не става така - прави си копие на файла преди дори да си помислиш да го отвориш [B)]

винаги трябва да имаш копие на оригиналния файл, защото дори и с хекс едитор може да го прецакаш[^]

то, ако беше толкова лесно всичко - всеки щеше да е хакер [:D]

4. Тук е от
    Feb 2005

не всеки дето го е правил това е станал хакер.но секи хакер е минал през това

добре а какво ще кажете за програмите????? да го върна назад във времето харда (образно казано) и да ресторна файла преди да е бил променен.имам една програма която намеква че има такава функция.Recover My Files се казва , но понякога намира файлове които не са изтрити а ги има във графата където се описва Възможността за възстановяване пише: Overwritten което с по прости думи не знам дали значи ДА или НЕ.

Идеи? между другото тази програма е от най-семплите смятам , че с нещо по професионално може и да стане.а парен супа духа смятам така , че за напред ще си направа backup , но на този държа много защото е нещо което втори път не може да се направи същото буквално - игра на Старкрафт е - признах си - но много важна!Смятам да я патентовам даже.

5. Senior Member
    Тук е от
    May 2004

[][][]

Още помня как през далечната 1992 г. с текстовият редактор "E3" влизах в .ЕХЕ-то на една игра ["quest"] с цел да я "побългаря" - т.е. да променя някои английски реплики с българския им еквивалент... Мечтииии... []

6. Banned
    Тук е от
    Sep 2004

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote"> ......имам една програма която намеква че има такава функция.Recover My Files се казва , но понякога намира файлове които не са изтрити а ги има във графата където се описва Възможността за възстановяване пише: Overwritten което с по прости думи не знам дали значи ДА или НЕ......

<div align="right">Originally posted by olileli*-*04/02/2005*:* 01:48:30</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

нищо не ти пречи да пробваш програмата .

- може и да проработи - вече нищо не ме учудва [^]

обаче за всеки случай направи ghost на целия хдд на друг хдд, че после да не изляза аз виновен, че съм те окуражил [^][:D][:P]

7. Тук е от
    Feb 2005

е тя няма такива странични ефекти лошото е , че от всички изтрити или променени файлове (за променени не съм сигурен) намира само тези които тя си хареса сигурно е нещо свързано със секторите на харда - и този разбира се по закона на Мърфи не го намира.Да препоръчате някоя по ADVANCED?

8.  

9. Тук е от
    Mar 2002

Ми ако си с Wiindows XP пробвай с Systeм Restore някоя дата преди да си "моднеш" файла.

10. Тук е от
    Feb 2005

Ама той файла е създаден 25 минути преди да бъде редактиран какъв рестор пойнт там

Аре казвайте има ли такава програма или да я заетаковам работата

11. SAGE
    Guest

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Ама той файла е създаден 25 минути преди да бъде редактиран какъв рестор пойнт там

Аре казвайте има ли такава програма или да я заетаковам работата

<div align="right">Originally posted by olileli*-*05/02/2005*:* 00:12:18</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Няма такава програма.[V] Ако беше изтрил файла щеше да е по-лесно, но ти си го променил и си го презаписал на същото място.

Друг път си прави копие на файла преди да правиш такива промени и никога с Notepad(освен ако не е текстов файл).

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Demonoid.com се върна!
    От stfn във форум Коментирай новина
    Отговори: 9
    Последно: 28-09-10, 10:36
  2. Отговори: 6
    Последно: 07-05-10, 20:02
  3. Notepad - програма по default ?!?!
    От boishin във форум Windows
    Отговори: 7
    Последно: 05-09-07, 22:43
  4. Отговори: 9
    Последно: 31-12-06, 00:30
  5. Help Notepad не иска да се стартира
    От krassi във форум Windows
    Отговори: 10
    Последно: 01-06-04, 00:02

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе