Встъпителни слова на един клетник:
Даммм знам, че ще бъда грубо напсуван, защото си правя регистрация и веднага пускам тема ........... И моля да бъда извинен, но не открих подобна тема за моя проблем.
Та проблема е следния:
Системата ми е стара.
AMD на 2400
1GGB ram
256 Ati radeon 9550
дъно: Soltech
Xp върви идеално на нея, но ми препоръчаха win 7. След като го качих обаче се наложи да овърклокна процесора за да върви по добре рамта тръгна на 200mgh. Обаче и с овърклокване не е на ред работата. Та слагам аз диска на XP рестартвам тръгва сетъпа правя формат под NTFS бавния вариант. Избирам партиция слага си той файловете за старт и ребутва. До тук всичко като вода до момента в който не излезе проблем че Харда ми го няма..........а ако дам боот фром CD тръгва сетъпа от начало и така до безкрая. Ако се опитам да кача windows 7 пак обаче си става. Четох и по други форуми и от това което разбрах е че widows 7 прави промени на мастър драйва които windows XP не засича и от там не ми намира харда след ребоота....... Моля за помощ защото съм с този проблем от 2 месеца и вече наистина нямам сили и нерви да се ровя пробвам и чета а компа взе да сдава багажа
Благодаря ви предварително и се надявам да не съм ви издразнил с директния си подход...........