Резултати от 1 до 7 от общо 7

Увеличаване големината на дял

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Mar 2004

Имам следния проблем, дяла на който ми е записана операционната система (Windows XP SP1) е малък. - 2GB. Искам да го увелича на 3. Пробвах са Partition Magic 8.2, но не стана.

Мога ли да го увелича без да повредя Windowsa и без да си затрия някой файл? И ако ДА с коя програма и как?

Мерси предварително за отговорите

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

КОЕ по-точно не стана с Partition Magic ? Опиши малко по-подробно.

Освен това е препоръчително преди да правиш някакви промени по структурата и размера на дяловете, да архивираш всичко по-ценно... ей така, просто за всеки случай (и за да не питаш после "някой знае ли добра програма за възстановяване на данни") [8D]

4. Тук е от
    Mar 2004

В Partition Magic-a има една опция "RESIZE", обаче не ми дава да сменям големината на дяла!! Другия ми дял, на който няма Windows мога да го бутам, съответно уголемявам/смалявам.

Просто искам да уеелича големината на дяла, без да затривам Windows...

5. Senior Member Аватара на glarus
    Тук е от
    Aug 2003

намали другият дял до колкото искаш да стане, на празното място направи нов и след това го направи част от другия, сао много внимавай да направиш него част от вундовския а не обратното

6. Тук е от
    Mar 2004

Така, създадох нов дял - който се разположи след С: и D:, но не ми разрешава да съединя C: и F:. Пробвах да събера отново D: със F:, но ми даде EROR 4 и сега си имам три дяла...

Някакви идеи какво да правя от тук нанатък?

Ako дам DELETE PARTITION F: какво ще стане? Тогава дали няма да мога да го съеденя с С: ?

Без изход съм, ПОМОЩ!!

7. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Решението ти е дялът F: да бъде разположен не след C: и D:, а между тях, т.е. след C: и преди D:

Сега първо обедини отново D: и F:, а после когато отново разделяш D: задай новият дял да се разположи в началото, а не в края му. Така ще можеш да обединиш C: и F: - това няма как да стане, без двата дяла да са съседни. В програмата всичко е много прегледно направено, ще се справиш.

Успех!

8.  

9. silverfox
    Guest

Проблема ти е, че го правиш автоматично. Първо виж, че имаш едно "нещо", което се нарича Extended. Първо намали дяла, който е под него с 1GB в твоя случай, после намали Extended и накрая увеличи Primary C:. Дано си ме разбрал.

PS. Последната версия на Partition Magic e 8.05 [8D]

Като гледам в твоя случай - изтрий тоя F, дето си го създал, после с десен бутон върху Extended го намали колкото позволява и накрая с десен бутон върху С го увеличи докрай. Успех.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 3
    Последно: 20-02-11, 23:14
  2. Увеличаване на sub??
    От helios1 във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 11
    Последно: 21-11-06, 19:49
  3. Каква трябва да е големината на сайта
    От mr. green във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 02-05-06, 12:55
  4. Отговори: 14
    Последно: 29-08-04, 00:28
  5. Увеличаване на хитрейта
    От ilcho във форум Уебдизайн и 3D
    Отговори: 2
    Последно: 04-08-04, 01:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе