Някой да знае откъде мога да си намеря схема на кабел за данни за Ericsson T65 ? Купих си една евтения ама не бачка! Преди време бях видял някъде схема....ама каде? [:-banghead]
Някой да знае откъде мога да си намеря схема на кабел за данни за Ericsson T65 ? Купих си една евтения ама не бачка! Преди време бях видял някъде схема....ама каде? [:-banghead]
Незнам за схема но аз имам един на него пише: KRY 101 1087 R1A, TYPE 4040026, произведен в Швеция. И той си работи. Но въпроса е какво ще правиш с такъв кабел? За какво ще ти послужи ?
Ще си зареждам картинки за фон на дисплея. През MyPictures for Ericsson. Fantoms, твоя как работи - включваш и след рестарт ти го намира или слагаш и някакви драйвери. (То и аз слагам ама въобще не открива телефона). Смених кабела и пак същото. А иначе е марков " Made in Turkey"
Първо трябва да си инсталираш модема на Т65. Инсталацията е като на обикновен модем. Като го инсталираш си слагаш и Sony Ericsson MyPictures.
Лошото е че Т65 може да съхрани само 1 снимка като background. Незнам защо е така но това са фактите.
Проблема се реши след закупуването на нов, този път марков кабел от Germanos. А това за модема не е точно така - модем трябва за да се свързваш с интернет през GSM-а! Синхронизацията и зареждането на картинки става направо! Благодаря все пак за съветите!
Един съвет към всички заинтересувани : " Не си пестете парите - ще ги загубите !"
nqkoi slu4aino da prodava RABOTE6T data kabel za t65 4e mi trqbva mnogo spe6no a za nov ne mi se davat 30 lv
Za ericson ima 2 tipa kabeeli Flash Kabeel i data calbee razlichni sa. Az si kupih kitaiski za 6lv ot Jeff i 2 noshti se borih no nakraq go preerrawih i si raboti weche, ako nqkoi iska shemata da mi pishe na miala paralichko@mail.bg a ako nqkoi mu se namira programka za kachwane na melodii na SE T300 ili T68 molq da mi q prati she cherpa)[:-boring]
<blockquote id="quote"><font size="1" face="Verdana, Arial, Helvetica" id="quote">quote:<hr height="1" noshade id="quote">Originally posted by Penta
Проблема се реши след закупуването на нов, този път марков кабел от Germanos. А това за модема не е точно така - модем трябва за да се свързваш с интернет през GSM-а! Синхронизацията и зареждането на картинки става направо! Благодаря все пак за съветите!
Един съвет към всички заинтересувани : " Не си пестете парите - ще ги загубите !"
<hr height="1" noshade id="quote"></blockquote id="quote"></font id="quote">
Penta какъв софтуер използваш SendFile ли? И от къде намираш картинки?
Ами използвам два софтуера. Единия е MyPicture for Ericsson а другия е T65 MA-Handset Manager, който върви с кабела модел МА-7920. При него проблема е, че разтяга по-малките картинки до размера на екрана и затова използвам MP for Ericsson. MA обаче потдържа синхронизация на календара, писaне на SMS и мелодии!
Картинки крада от всички платени сайтове който изпращат такива - последно от ESATO.COM - цветни или GS (с нюанси на сивото (много са хубави))
P.S. Handset Manager може да се изтегли отук:
http://matweb-01.com/English/dls-fds.htm
а MyPicture - от страницата на JEFF
P.S. Добра програма за зареждане на мелодии е Ericsson Easy Text : http://cables2.com/catalog/downloadsoft.php?ID=121
az si kupih kabel ot Germanos, no ne mogat da se namerqt PC-to i phone-a ((
pls pomosht
daite nqkyf zavet
Ами то и аз от там го взех моя, ама нямам никакъв проблем! Но,трябва да поизчакаш 1-2 минути докато се изтества преди да се свържат едно с друго! Тя си намира сама порта....
Ами то и аз от там го взех моя, ама нямам никакъв проблем! Но,трябва да поизчакаш 1-2 минути докато се изтества преди да се свържат едно с друго! Тя си намира сама порта....
i az si kupih china cable moze li nqkoj da dade svqstna shema !! plz.