Резултати от 1 до 9 от общо 9

проблем с eMule

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Apr 2005

проблем с eMule

Инсталирах си eMule 0.46a понеже търся по специфични файлове които ги няма никъде другаде. Основният проблем обаче ми е, че макар с eMule да намерих тези файлове не мога да ги дръпна. В повечето случаи няма трансвер. Пише ИЗЧАКВАНЕ и това е файловете не тръгват. От както съм го сложил преди няколкко дни до сега успях да друпна само един фаил. Другите си стоят на изчакване...

Искам да разбера къде е проблема. Програмата ли е смотана, имаше и eMule Плюс, но аз не съм се занимавал и не знам коя е по добра. А може би има и още по добра????

МЕжду другото firewall-a ми също прави проблеми когато използвам eMule-to (Kasperski-Antihacker) дава ми че е установил DDoS атака и ми блокира връзката за известно време, но това че файловете не тръгват определено не е от него. Пробвал съм и с изключен firewall, нещата са пак същите...

Някой може ли да помогне...

2.  

3. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

проблем с eMule

Не се притеснявай.Проблема не е в тебе.

За съжаление така е с мулето.Чакане му е майката.

Препоръчвам ти да използваш DC++.

4. Тук е от
    Feb 2003

проблем с eMule

Щом си нов потребител, и ако не си шернал нищо за теглене, ще си много назад в приоритета в заявките. Нищо не можеш да направиш освен да чакаш. По досбре намери друг начин. Мулето е за системна употреба - колкото повече го ползваш (и шерваш), толкова по-бързо ще ти идва ред за теглене.

5. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

проблем с eMule

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">..ърся по специфични файлове които ги няма никъде другаде.</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Файловете, които ги няма никъде другаде се теглят трудно и бавно, понеже малко хора ги имат а много ги търсят. Напълно е нормално да чакаш. (може и седмица)

Нещата, които са популярни се теглят за минути.

6. Member
    Тук е от
    Apr 2005

проблем с eMule

Инсталирах DC++ сега обаче имам друг проблем. Пише името не песента която търся, давам на Аудиоп. долу ми се изписва Searching... и до там...

Чаках 10-15 мин... и нищо

7. Senior Member Аватара на Vandal
    Тук е от
    Dec 2002
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

проблем с eMule

Кои хъбове ползваш?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Jul 2002

проблем с eMule

1. Изключи си firewall-a и пробвай пак.

2. Ако си в active mode премини в passive (или пробвай обратното), защото при мен въпреки че имам реално ip search функцията в active mode ми намира 3 файла, а в passive със същата зададена ключова дума намира 290, което все още остава необяснимо за мен.

p.s. пробвай с имена на файлове, за които е сигурно че ги има някой, "pamela" например :P

10. Тук е от
    Jul 2005

проблем с eMule

Naistina s Emule-to se tegli qkata bavno chakaneto mu e maikata.. a da chakash ne se izdurja.. az si teglix na Tekken 3 Ost-to Za PSX 1 i go teglih 3 meseca choveK.. poburkah se vseki den mi beshe pusnat Pc-to i rar-a koito e 160 Mb stoeshe na RESUME predlagam ti samo Vecher da si go puskash.. shtoto togava po burzichko vurvi transfera(Pone pri men samo vecher tegleshe burzo..) PeacE !

11. Тук е от
    Jul 2005

проблем с eMule

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Инсталирах си eMule 0.46a понеже търся по специфични файлове които ги няма никъде другаде. Основният проблем обаче ми е, че макар с eMule да намерих тези файлове не мога да ги дръпна. В повечето случаи няма трансвер. Пише ИЗЧАКВАНЕ и това е файловете не тръгват. От както съм го сложил преди няколкко дни до сега успях да друпна само един фаил. Другите си стоят на изчакване...

Искам да разбера къде е проблема. Програмата ли е смотана, имаше и eMule Плюс, но аз не съм се занимавал и не знам коя е по добра. А може би има и още по добра????

МЕжду другото firewall-a ми също прави проблеми когато използвам eMule-to (Kasperski-Antihacker) дава ми че е установил DDoS атака и ми блокира връзката за известно време, но това че файловете не тръгват определено не е от него. Пробвал съм и с изключен firewall, нещата са пак същите...

Някой може ли да помогне...

<div align="right">Originally posted by ManiMani*-*23/06/2005*:* 10:29:05</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Ако нещо те затруднява в настройките и нямаш нищо против да почетеш на руски тава е твоето място: http://board.sharereactor.ru/showthread.php?t=21162 и по специално http://board.sharereactor.ru/showpos...93&postcount=2

а защо на руски [?] Ами защото руснаците имат една малка характерна черта. Преписват - превеждат от оригинала абсолютно всичко, както се казва от кора до кора, при тях няма размишления от сорта:Ама аз трябва да съм с нещо повече от него (разбирай този който ще чете превода) и за това няма да преведа този пасаж, а ще си го знам само аз.[)]

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Отговори: 10
    Последно: 25-03-12, 01:23
  2. проблем при отваряне на файлове теглени с emule
    От gregory_waddle във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 09-03-06, 00:59
  3. Помощ за EMULE
    От ksm във форум Общ - софтуер
    Отговори: 11
    Последно: 22-02-06, 17:23
  4. Въпрос за eMule
    От glarus във форум Общ - софтуер
    Отговори: 4
    Последно: 18-11-03, 21:34
  5. eMule upgrade
    От pentagod във форум Общ - софтуер
    Отговори: 6
    Последно: 12-02-03, 15:14

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе