Имам около 32 ГБ с музика в мп3 формат. Продадох стария си хард и си взех този от сигнатурата. Прехвърлих всичко от стария хард на новия и после го форматнах. Странното беше, че когато закачих харда се пусна Scan Disk и сканира точно този дял на които беше музиката, намери някакви грешки и т.н. (с фаилова с-ма NTFS съм)
Сега когато се опитвам да пусна музика, повече от 2/3 не искат да тръгнат изобщо (чува се само някакъв стържещ звук подобен на метално скърцане) Останалата 1/3 реъгва без проблем. Интересното е че песните тръгват някак си избирателно - примерно ако в една папка някоя песен тръгне, тръгват и останалите в нея и обратно не тръгне ли една не тръгват и останалите. Като допълнително инфо папките са по азбучен ред ( Примерно папка А/Аdema/Aerosmith.... B/Buzhorn/Bon Jovi и така нататък.
Някой знае ли какъв може да е проблема и има ли начин за неговото решение??? Примерно с някаква програма за поправяне на повредени фаилове или нещо друго. Моля ви за помощ, защото това е една колекция която дълго време съм събирал.
Благодаря ви предварително.
П.С. Останалите неща от този дял са си наред - единствено един филм е изчезнал и един не иска да тръгне ...останалото няма проблем.
Тръгват папките A;B;T;W;Z - останалото не ще :dock: