Днес сутринта както си пишех в ICQ и рекох да цъкна на един от контакт листа да му пиша нещо и ми излезе следната грешка ...
Някой да има идея как да го оправя? Реинсталнах ICQ - то и пак същата работа.
Версия 5.04 Xtraz...
Днес сутринта както си пишех в ICQ и рекох да цъкна на един от контакт листа да му пиша нещо и ми излезе следната грешка ...
Някой да има идея как да го оправя? Реинсталнах ICQ - то и пак същата работа.
Версия 5.04 Xtraz...
Не мога да ти помогна при това съобщение, но мога да те посъветвам да си махнеш Lite версията и да си сложиш каквато и да е друга алтернатива. Напоследък се натъквам на все повече РС-та, със задръстени системни ресурси на 98-99% от ICQ Lite....
Това е вярно. Това ICQ ми взема някой път памет, колкото Photoshop-a*
...
Въпреки всичко си го ползвам, защото има много интересни глупости.
И друг път ми е правило проблеми... Примерно като сенд-вам нещо и другия не получава съобщението, че към него се праща нещо си... Някой път както си пиша и забива и пак дава някаква такава грешка, а бе страшна работа. Преди ползвах 2003 про и май него пак ще сложа. Все пак ако някой има идея от какво става така нека да каже.
http://qip.ru върши идеална работа и аз имах куп проблеми като ползвах ICQ Lite! Направиха грешка от ICQ че спряха развитието на Pro версията, ама какво да се прави за това няма да ползвам техния клиент![]()