Дългоочакваната версия на ICQ на Български език е вече факт!
За повече информация и download, цъкнете ТУК!
Рекламите си ги има - да.Първоначално публикувано от Chaser
Иначе не е нещо особено:
- леко попроменена цветова гама (разбирайте - шаренийки);
- "интеграция" с ABV/GBG/GYUVETCH акаунт - за да ползвате ABV-ICQ, трябва да имате акаунт към една от трите споменати пощи, като паролата за пощата и тази за ICQ-то се уеднаквяват (:screwy;
...
- пълната функционалност на стандартно ICQ5-Lite (with eXtras).
некво инфо как се подкарва ICQ 2003b na ограничен юзерски акаунт имаш ли
кви ли не магии не правих и неще - error 205 мисля беше - то не беше гоогле.ком -
Лелееее тия направо се оливат!
С какво право ще ми сменят паролата на ICQ-то и от какъв зор трябва да съм с еднаква парола и за двете?
Хубаво са го направили на Български, ама само заради това с паролите никога не бих го ползвал...
Първоначално публикувано от BerkStock
...и като ми смени паролата на айсикюто с тази на пощата която е от над 8 символа след това ще влезнеш нанайси ако не си си сейвнал паса на кюто с отметката... много тъпо...
При това положение хващаш едно обикновено ICQ, отиваш в настройките там, дето се сменя паролата, и за текуща парола въвеждаш само първите 8 символа от дългата парола, след това си избираш нова и дерзаеш.Първоначално публикувано от razziel
пуснах си другата версия на кюто което ползвах, но ми излезна някаква грешка и не се пусна... абе както и да е... смених си паролата от самата поща защото там ме препратиха от забравена парола на айсикюто. Сега ако може някой да ми каже, ако знае, защото още не съм намерил как да я махна тази зависимост на паролите една от друга. Мерси
Ами аз си смених обратно паролата съвсем спокойно през настройките на Miranda...Първоначално публикувано от razziel
Промяна:
Зависимостта би трябвало да изчезне в момента, в който си подкараш друг ICQ-клиент или стандартна версия на ICQ-то.
Както виждам от "шотовете", побългаряване значи ли и това, че английските термини също са побългарени? Виждам "онлайн", "оффлайн" - много е българско, няма що - и много ми е интересно на другите какво пише - "ду нот дистърб", "инвизъбъл", "ауей"...? Като е гарга, да е рошава бе, мама му стара!
Смехория отвсекъде.
абе някой като я пробва... и като я деинсталира след като избере там фул, нека погледне в абв.бг като отиде на смяна на паролата дали ще му пише "Има активна връзка с ICQ № ...... . Паролата за него също ще бъде сменена." Защото аз май не дадох пълна деинсталация и може затова да ми се поддържа още връзката между пощата и кюто.
След деинсталация на АБВ-ICQ, надписът в настройките на АБВ.бг си остана, но реално връзката между двете пароли вече не съществува. Поне при мен след два последователни опита я няма. Сменям си паролата в АБВ, паролата в ICQ-то ми остава незасегната.Първоначално публикувано от razziel
Във всеки случай, това с паролите е голям идиотизъм, а пък и забележката на IvO съвсем не е лишена от логика...
Първоначално публикувано от BerkStock
Това хубаво, ами интересно какво се получава ако тръгнеш да си проверяваш пощата в ABV през това ICQ...
Или ако предваритено си настроил да получаваш съобщения в ICQ за ново писмо...