отново питам дали има такава преводачка дано сега ми отгворите ше сам ви много брагодарен разбрах за една колумб транслат но не мога да си я намеря.Едва ли ще ми каже някой ама нищо [V]
отново питам дали има такава преводачка дано сега ми отгворите ше сам ви много брагодарен разбрах за една колумб транслат но не мога да си я намеря.Едва ли ще ми каже някой ама нищо [V]
май няма такова нещо като руско-булгарска преводачка или поне някой от вас не знае
Честно да ти кажа - на повечето тук не им е и необходима, затова не са търсили []
ще пробвам и ще видя дали ще стане Longhorn
Сократ мисля че превежда само от англйски на руски поне така беше в по старите версии.
Кой ще се играе да пише чудо, което е непродаваемо?
ами не знам кой но може и да има само че така като гледам едва ли някой знае такава маи ще трябва да си чета на бг
Мисля че имам нещо такова в къщи.Не си спомням име обаче. От къде си?
Виж с'а не ми се инсталират да ги пробвам ако мисли6 4е не6то от тия 6е ти сварши работа - кажи ше ти ги ка4а някаде:
---Lingvo 6.0 - большой англо-русский/русско-английский словарь.
Более 1 000 000 слов, 5000 - с произношением,
самая современная лексика
*Magic Goodie 98 SN:MGBMHUFPHEE-9988 - система перевода с функциями голоса и распознавания речи
*Promt 98 Гигант Полная CD версия + 80 Спец. словарей, S/N: CDNNUCFWBM-0889
*Promt 99 - новейшая версия
*Stilus 3.01 Гигант - принадлежит к системам автоматического перевода, обеспечивающим перевод с основных европейских языков (французский, немецкий, английский) на русский и обратно. В Stilus вы можете заниматься редактированием, переводом, работать со словарями одновременно (например, при переводе текста с английского
языка на русский можно параллельно переводить другой фрагмент на немецкий). Также вы можете подключить более 20 специализированных словарей, обеспечивающих более качественный перевод.
Установка:
- Перепишите каталог STYLUS31 на Ваш жесткий диск, снимите с скопированных файлов атрибут "только чтение" ("read only") и запустите setup.exe
- Номер лицензионного соглашения DCQVFEGMGR-32078
- Строка для ключевого слова может оставаться пустой.
*Socrat Internet Edition SI-JEX75CZQ86A7
*Socrat 97 Personal Edition v3.03, S/N: SX-X7LLO0OF644D
Англо-русский словарь. Позволяет переводить содержимое буфера
обмена.
Установка:
1. Начните установку с помощью команды Setup.Exe;
2. В поле для серийного номера введите номер указанный выше;
x. Пользуйтесь.
*Socrat 98 SI-YPC73AYRC3BD
*WebTransSite 98 Серийный номер :DWPEXHRQMS-9977
перевод Web-страниц непосредственно в IE или Netscape
*WinORFO 5.0 - проверка русской орфографии в MS Word
<font size="3">Виж в www.translate.ru, макар че се съмнявам да има превод (вече) и на български.</font id="size3">
Popkaro от Бяла русенско съм и ми трябва такава понеже чета книги а Българските книгоиздатели искат 15 лева за една книга и аз сам си намерил всичко което ме интересува само че е на руски учил сам 6 години руски но е малко неприятно да се чете на руски които е чел ще ме рабере благодаря ви все пак за отговорите
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Popkaro от Бяла русенско съм и ми трябва такава понеже чета книги а Българските книгоиздатели искат 15 лева за една книга и аз сам си намерил всичко което ме интересува само че е на руски учил сам 6 години руски но е малко неприятно да се чете на руски които е чел ще ме рабере благодаря ви все пак за отговорите
<div align="right">оргинално мнение на mistar_ti</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Мисля, че напразно си губиш времето в търсене на програма за превод. Даже и да намериш нещо, то ще ти даде такива осакатени резултати особенно ако става дума за книги. Руския, за разлика от английския е много богат на думи език. След като си го учил 6 години мисля, че имаш поне основата. Така че купувай си един хубав общ руско-български речник и един специализиран по тематиката, която те интересува и почвай. Няма страшно, скоро няма да го проговориш, но ти гарантирам, че след месец, два ще разбираш прочетеното на 80%. Все пак славяни сме...[]
ako e tehni4eska literatura shte razberesh nanaisi
<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">ako e tehni4eska literatura shte razberesh nanaisi
<div align="right">Originally posted by John*-*14/01/2004*:* 10:27:54</div id="right">
</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">
Глупости на квадрат .до1990 г техническата литература в Б-я беше почти 90% само на руски ,тук там немски