От 3 години съм със Symantec AntiVirus™ Corporate Edition и не съм имал проблеми.
От 3 години съм със Symantec AntiVirus™ Corporate Edition и не съм имал проблеми.
Много интересно се развива тази анкета. От сутринта има 3-4 мнения в подкрепа на Symantec AntiVirus™ Corporate Edition, а май само гласовете за NOD32 растат
@Edin_Lud, анкетата си е пусната коректно (не се позволява повече от едно гласуване на потребител, не се позволява потребителите да си променят гласа и т.н.) - друг е въпроса, ако някой си прави регистрации само за да гласува...
Между другото, напоследък зачестиха случаите на регистрации с цел писане на идиотски мнения и изпращане на РМ-и... моля, уведомявайте навреме модератори / администратори, за да се вземат мерки!
дабълю дабълю дабълю нод32 точка ком
Не съм разбирач
Преди ползвах Nortan Antivirus и имах проблеми, постоянно
Ползвам NOD32 от .... не знам точно, но нямам никакви проблеми. Update си се постоянно, без да разбирам, скрива си се и си работи (той просто работи :dock: )
П.П. :dock: = :док:
Моят отговор, чудно защо го няма в анкетата. А той е:
1. Не цъкам безразборно на всяко писмо в пощата, още повече ако е с прикрепен файл.
2. Не тегля първият ми попаднал 'крак' за някоя МНОГО ВАЖНА програма
3. Не употребявам ИНТЕРНЕТ ЕКПЛОДЕР !!!
4. Виждал съм компютри с 2 (две) Антивирусни програми, и пак бъкани с какво ли не, щото потребителят е Блондинка
5. Най-сигурната Антивирусна програма е Човешкият РАЗУМ, нямаш ли го - 10 антивирусни няма да те спасят.
6. Приемам възражения само на потребители със стаж над 20 компютри и над 8 Интернет.
7. За тези които не ме знаят какъв съм и що съм, бързам да ги предупредя - не употребявам само един мижав Word и един Notepad, въпреки това
systeminfo ми показва: Original Install Date: 27-02-2002, 20:41
Avast на този етап. Най-големи ядове съм имал с Нортън 2004. AntiVir също не е лошо предложение.
Много точно казано! Напълно подкрепям!Първоначално публикувано от Black Adder
Все пак гласувах за F-Prot - лекичък и работещ.
Аз с две ръце гласувам за F-secure Anti-virus Client security. Това е най-доброто нещо на което съм попадал. Има вградена стена, приятен интерфейс, лесно се настройва. Веднъж настроена, забравяш за нея. Сама се упдейтва, и то само с по няколко K на ден, хваща всички гадини и ги изтрива веднага. Прави ми кеф да си проверявам пощата и антивирусната всеки път когато хване нещо да го изтрива още на "входната врата". До сега не се е случвало да пусне вирус. Гледам че само аз съм привърженик на този SOFT. Предполагам, 4е причината е че не е чак толкова известен в BG. Досега всички хора на които съм го препоръал и са го пробвали остават с него!!
Гласувам с всички възможни ръце за Symantec AntiVirus Corporate Edition. Ползвм го от 3 години и никакъв проблем. Всичко върви леко и готино. Имам около 40 компа с неги и никакъв проблем. А десетата версия е направо убиец.
И аз съм фен на Symantec AntiVirus. Я кажи откъде да дръпна десетата версия ( и лекарството )Първоначално публикувано от blue_
След последните "изцепки" на NOD32, ползвам Nortan Antivirus.
Мисля, че в работата имам един файл с разширение .exe ,* който е архивиран, и съдържа около 750 вируса - различните антивирусни откриват различно. Къде мога да го upload-на (на hit.bg ставали ?)? Предполагам ще е интересен теста.
Black Adder ви го е казал... :worry:
за протокола - NOD32... :good:
за Lupus - http://drink.to/dockera... :dock:
avast home - защото е:
1. безплатен
2. set & forget
3. нямам и не съм имал вируси вече 3 год.
Symantec AntiVirus Corporate Edition, лек, за сега досатъчно ефективен, от година нямам проблеми.Държа да кажа, че съм тествал всички прехвалени програми, включително NOD32. Ето линк http://free.data.bg/uefa/Kaldata/Sym...10.0.0.359.zip
Ami File not found.Първоначално публикувано от hard