здрасти,
вчера си купих от една фирма ус-во с коео ти командвам компа с помощта на телефон.
Можеж да го гасиш, пускаш, ресетваш и т.н.
Ако те интересува кажи сте ти дам координати.
здрасти,
вчера си купих от една фирма ус-во с коео ти командвам компа с помощта на телефон.
Можеж да го гасиш, пускаш, ресетваш и т.н.
Ако те интересува кажи сте ти дам координати.
@Benitto Можеш ли да ми кажеш модела на дънната си платка и производителя и?
Асрок ъпгрейд к8Първоначално публикувано от the_unique
Добавено
nVidiaK8UNF101_K8Upgrade-NF3 BIOS P1.10
темата наистина е много интересна.като я прочетох си рестартирах пц-то влязох в биоса и моя биос има такава настройка да действа като будилник и пробвах и стана действително се пусна в дадения час.искам да попитам как се прави това да се пуска компчтъра с копчето спасе от клавиатурата?
Ако изобщо я има, може да се намира къде ли не. При мен е в INTEGRATED PERIPHEРIALS -> POWER ON FUNCTION
@Benito: Извинявай за забавянето, но не остана време по рано... Ето виж този линк http://www.asrock.com/Drivers/Manual/K8Upgrade-NF3.pdf .. Опцията която търсиш се казва RTC Alarm Power On и се намира в ACPI Configuration.
П.П. Объркал съм се там където съм писал RTS RTC е... Логично все пак идва от Real Time Clock
The unique това е точно, което търсех заедно с програмката на емос вече всичко е ОК. Само питам, дали случайно Emos имаш регистрационен код за програмката, ако не да пиша във форума.
И все пак благодаря момци! :Super:
Добавено:
Всъщност си намерих кода.