Здравеите
Някои може ли да ми каже как мога да кирилизаирам Уиндовс XP Pro напълно. В смисъл да ми вървят всичките досовски програми NOI, счетоводни ппрограми и изобщо всичко...
Здравеите
Някои може ли да ми каже как мога да кирилизаирам Уиндовс XP Pro напълно. В смисъл да ми вървят всичките досовски програми NOI, счетоводни ппрограми и изобщо всичко...
Човека пита как да му върви ДОС братле , а не уиндойса
За да ти върви ДОСа ти трябват
CYR.com
BDS.com
CYrillic.com
или прочее 16 битови априкации, които трябва да се стартират в ДОС прозорец , за да бачкат коректно, преди да стартираш самата програма
можеш да направиш автоматично процеса , като в иконата на програмата дадеш десен бутон и там има един ред БАТ нещо с и, в него пишеш например C:\bds.com това ще стартира програмата кирилизатор преди самата апликация
Абре тия от НОЙ и от Данъчните са ебатХ педалиХХ , в 21 век ни карат да бачкаме под ДОС и да подаваме ДДС декларации под ебатХ скапаната програма , която е писана на КЛИПЕР
Няма ли кой да им напише едн 32 битово приложение бе ????
Значи в края на всеки месец , зато ме извикат мойте счетоводителки да им преправям нещата под ДОС и ми се приревава
Това C:\bds.com или нещо подобно, зависи какво и от къде ще използваш, може да се напише в autoexecv.nt. Тогава всяко DOS приложение ще има драйвера bds.com или съответния който си сложил.Първоначално публикувано от mitkosan
Понеже работя на такива програми имам богат опит в кирилизацията им под всякакви операционни системи.
Ако имаш конкретни въпроси задай ги на ПМ да не занимаваме хората с тези допотопни технологии.
А относно това че сме в 21 век - нека си караме с Дос програмите, че те от нои направиха и една за Уиндоус ама тя така омазва нещата, че по-добре да се мъчим под Дос.