Мерси много*Първоначално публикувано от razziel
![]()
![]()
"Извинявам се че се намесвам и аз в темата с моя въпрос, но тъй като е на същата таматика ще питам
Това NERO VISION EXPRESS потдържа ли АЦ3 и ДТС звук"
Има доста настройки вклю4ително и за АЦ3 и ДТС звук, много лесни за упореба ....!
За начинаещите давам линк към РЪКОВОДСТВО за работа с NVE.
(Автора е друг)
_________________________________________________Иначе NVE-то прави звук Stereo и AC-3.
10x за линка на ConvertXtoDVD.
За първи път успях да направя ДВД с почти идеални субс за отрицателно време.
Не знам преди защо не са ставали при положение, че тази опция за Bulgarian съм я пускал винаги ?!
:coolsmiley:
незнам за тази версия последната, защото, не съм правил двд с нея все още, но за предишните субовете ми излизаха чак като натиснех бутона на дистанционното за субтитрите... не ми ги пускаше автоматично! Не съм пробвал на домашен плейър, а на Power DVD!
На мен даже и на PowerDVD не ми излизаха.
За стационарното не съм пробвал, но това не ми е проблем с копчето за субс.
Просто преди точно преди да почне да кодира не ми вкарваше и стрийма за субтитрите, а тук вече всичко си тръгва от раз.
При мен субтитрите с последната версия на ConvertXtoDVD(от линка на razziel) си излизат веднага и на PowerDVD и на домашния ми плейер.
Само че аз имам друг проблем с тях. Не мога да променям нито самия шрифт нито размера му.*Мога да използвам само тези които са по дифолт. Като кликна на бутончето за големина/шрифт ми излиза съобщение че нямам инсталиран принтер и дотам*
Какво общо има тук принтера не мога да разбере ама това е положението.
Дали има някакъв "ръчен" начин да се променят настройките за размера/шрифт в някой файл???*
Ако някой знае нека сподели моля.