Трябва ми Symantec PC Anywhere v.8. Някой ако случайно го има на някой старичък диск или ако знае откъде може да се изтегли да пише. Може и седма или девета версия, но по принцип ми трябва осма! Благодаря.
Трябва ми Symantec PC Anywhere v.8. Някой ако случайно го има на някой старичък диск или ако знае откъде може да се изтегли да пише. Може и седма или девета версия, но по принцип ми трябва осма! Благодаря.
Защо точно осма, ако не е тайна. Имам ги всичките версии.Първоначално публикувано от sauros
Трябва ми точно нея версия, понеже работя с малко по-остарял софтуер за контролиране и наблюдение на хладилна техника. Не става въпрос за хладилници, а примерно за цели помещения или хладилни камери на супермаркети. Просто моя софтуер е направен да работи заедно с осма версия. Ще съм ти много благодарен ако я качиш някъде да мога да я изтегля. Благодаря
Бих те посъветвал да търсиш в eMule или DC++. Там ще го има със сигурност. На дали ще го има някъде по-сайтовете и по торентите.
Symantec Norton PartitionMagic v8.05.1371
******************.de/files/18887492/...tl_fl.rar.html
Дано ти свърши работа ...
Айде огелпих PartitionMagic с PC Anywhere, съжалявам приятел , ще поровя още ....