Сложих си хард на компа на който има windows, мога ли да влезна в My documents на тоя windows и как, през моя комп.
Сложих си хард на компа на който има windows, мога ли да влезна в My documents на тоя windows и как, през моя комп.
Ако харда е с ХР : Documents and Settings/user/my documents...
user- ако има повече от един си избираш който ти трябва...
ама не ми дава да влезна там, и ми показва че папката е празна, а имам едни важни документи там.
хммм, интересно...ако твоя Уин не открива, че на другия/новия хард има друг Уин не би трябвало да има проблем...пробвай с някой Файл менаджер от 'по-директните' ала Нортон Командър или там както се казваше...аз съм до тук...
Бе ... аз ли нещо не мога да разбера или ти не можеш да обясняваш.
"Сложих си хард [какъв хард, с Win ли е] на компа на който има windows, мога ли да влезна в My documents на тоя windows [на кой Windows от двата] и как, през моя комп [кой твоя комп, тоя с Windows-а или на "новия" хард]."
Напиши подробно каква точно е ситуацията, за да получиш отговор.
DerekMTN, "My Documents" е просто именована папка която се намира на \Documents and Settings\[Username - това е името на юзъра който се е логнал - Administrator, DerekMTN, някъде там, ако не си сигурен - проверяваш всички]\My Documents. Та когато закачиш харда с другия уиндоус прегледай неговата папка Documents and Settings и ще си намериш документите
може да има проблем с правата... погледни дали имаш права да гледаш вътре, смени owner-а евентуално.
Първоначално публикувано от DerekMTNНе му дава да влезне, пък му показва, че е празна... Изглежда Smurfa и Flex са прави - не се гледа, където трябва.Първоначално публикувано от dark
Значи почти съм сигурен че се сещам какво се получава....твоя Вин (на хард А), решава че Мой Документи ги има и на хард Б (тоя другия) и автоматично заключва папките на другите юзъри (тези които са на Вин 2 на хард Б)...как го обясних... ...както и да е ...значи ако не стане с някоя програмка ала Тотал Командър трябва да ръчнеш Вин-а ама незнам кой от двата...може би и двата айде хакерите да се изкажат
п.с. ако можеш по някакъв начин да обясниш на твоя Вин че другия хард (Б) не го чеше :knuppel2:
пс2 Най-лесния вариант : връщаш хард Б на комп-а му ...буууут и местиш файловете някъде на не толкова скришно място :coolsmiley:
smurfa, голям си майтапчия windows да не е баба ти пена, че да разсъждава ?
my document, които "знае" windows-a, са тези my documents, които са на С:. за него няма други my documents, освен тези, които той сам си е създал.
за да влезеш в старите си my documents, които са на D: просто отиваш с windows explorer или който file manager ползваш, на d:\documents and settings\(user)\my documents
Точно така, с уговорката, че ако на D: има препратка към "My Documents" тя ще те отведе към C:, а не към D:.Първоначално публикувано от FearMe
Сега за да познаем каква всъщност е ситуацията, остава да хвърлим и един боП.
Това е ВИНБОЗ все пак...Винбоз всичко може...Вие просто не знаете...абе я дайте бобеца насам...
Ами ъъъ.... според мен DerekMTN е затаковал цялата работа и нас покрай нея и е отишъл да пие та ние само на приказка се намираме тука
ПС: Абе да му... СМФ-то се гъбарка с мене, пиша реплай в куик-а долу и ми казва че такава тема вече съм бил пуснал(?), при повторен опит че съм трябвало да изчайам 60 секунди... ай да си...