някой може ли дами помогне да намеря тази програма.трябва ми за немски език и да ми показва къде има грешки.трябва да препиша 270 страници текст и не знам как ще се справя без такова нещо.
някой може ли дами помогне да намеря тази програма.трябва ми за немски език и да ми показва къде има грешки.трябва да препиша 270 страници текст и не знам как ще се справя без такова нещо.
ужас! ако са печатни страници защо не ги сканираш и после разчетеш?
сканирането и разчитането ще ти отнемат 1 ден. а преписването.. не ми се мисли
имам скенер обаче проблема е че са ръкописни . това е работа-2 евро на преписана страница.Първоначално публикувано от FearMe
ехаааа... дай насам. на тази цена и аз ще преписвам
... а аз ще намеря кой да ми ги препише за половин ценаПървоначално публикувано от FearMe
ей далавераджийПървоначално публикувано от Lazy Dog
2 евро... малко бе...
Всъщност зависи от това за какъв срок е...
как ще е малко бе ??Първоначално публикувано от zlatev
бих преписвал и за 0.50 EU ..... на страница.
за 270 страници са си 135 EU - което пък си е сериозна сума... - някои хора работят по 172 часа/месец за по 160 лв(мин. раб. заплата).
даже и час на страница да ми отнема ...
Ей, завистници такива,
Чухте за парите ... и веднага ги изприказвахте глупостите. А пролятата пот на преписвача ? Нея къде я слагате. Цели 270 страници. А през това време вие проливате пот на плажа и зяпате по каките :knuppel2:
2 евро на страница хич не е много... ти преписвал ли си от ръкопис (освен това на чужд език)? А ако срока е една седмица изобщо си е подценяване на труда.Първоначално публикувано от zaphodb
Иначе по темата Microsoft Proofing Tools върши работа, не знам дали има някакви безплатни програми за правописна корекция (на немски).