@panevdd и @Ско - дърпането само го препозиционира спрямо останалите туулбари, нищо повече.
P.S. В крайна сметка май намерих решение - вика му се DeskTool (че и лекарство намерих даже). Във всеки случай - благодаря за отделеното време!
Много малко дърпаш... издърпай го докъдето ти стига килимчето на мишката - до горния ръб на екрана, извън Taskbar-а.@panevdd и @Ско - дърпането само го препозиционира спрямо останалите туулбари, нищо повече.
добре де това спестява два клика през старт менюто, или даже 1 за 10-20 най-ползвани, а губите 20 пиксела. толкоз ли са ви големи мониторите, аз имам два и пак не ми стига мястото
Always on top + Auto Hide решава проблема... иначе и аз не съм свикнал да ми виси втори тулбар по екрана, ама се налага
Още един вариант - слагаш си иконите в папки на Desktop-а, и избираш да ти покаже "Desktop" като toolbar.
Настройваш го на Show Text и Show Title и му правиш размера (на Desktop Toolbar-а) колкото заглавието му ("Desktop") И го слагаш до System Tray (Notification Area-та).
Може да използваш и програмка от типа на Icon Changer за да сложиш различни иконки на папките*
Към Microsoft Office си има едно приложение - Microsoft Office Shortcut Bar - освен че ти дава бърз достъп до избрани програми (които не е задължително да са на Desktop-a), можеш да сортираш бързите връзки в отделни 'секции' на въпросния shortcut bar. Приложението може да е хоризонтално (долу, над Start bar-а или най-горе на дисплея) или вертикално (ляво/дясно).Първоначално публикувано от devil
http://www.mozilla.org/docs/refList/.../officebar.GIF