От тепетата...но вече няма значение,10 кинта не са кой знае колко много.Първоначално публикувано от XaugyTuH
От тепетата...но вече няма значение,10 кинта не са кой знае колко много.Първоначално публикувано от XaugyTuH
И аз съм под тепетата другия път викни менПървоначално публикувано от nely
Нещо тука намирисва, ама яко, на АКО
значи трие нашата мома безогледно, и то щото искала да меня драйвер на видеото?!
до 18 на работа, ама още в 18.07 вече пише, тоя майстор ще да е много чевръст, още повече, че "са му сложили някакъв код за достъп до настроките ", не може да е Админ парола на Windows, щото тогава нищо нема да може да инсталира, още повече че май самата Nelly си го е инсталирала, остава да е парола на BIOS, ама що ли тоя чуден майстор ша бара по BIOS-a, след като момата не е могла да бара там.
Още по-чудно е, как изтрива драйвер на мрежова платка, при положение че я има в самият Windows XP??!!?
Аз, другари мисля, че някой просто се бъзика .... с всички ни
Историята познава такива случаи, и то доста
а специално за @XaugyTuH, какво се правиш бе, все едно не си погледнал профила на 'момата'. искай си направо, само да не излезе колектив от космати младежи
сега пък ме изкарва че и лъжа....добре както искаш,обвинявай си колкото искаш.А това че съм на работа до 18,не значи че стоя до толкова.........
И аз ако знаех какво е станало,нямаше да питам.Сега като се замисля,вече съжалявам че го направих,а не го занесох направо на приятеля "майстор"....Black Adder това с кода за достъп,не го разбрах,но когато разбера,ще ти пратя ЛС,да ти го обесня подробно
когато пуснах да се деинсталират драйвърите за видиото се повиха 6-7 отметки,не помня коя съм избрала,дадох му Next ,след което екрана стана син и имаше много надписи,,,единственното което видях беше BIOS и след него нещо за ъпдейт.Уплаших се и рестартирах компа.Когато тръгна ми излезе надпис "Неналични мрежови връзки".Изглеждаше така все едно че има забрана за мрежа,но където и да се мъчех да оправям ,никъде не ставаше.Но няма и смисъл да обеснявам повече,аз каквото и да кажа,излиза че лъжа и се занимавам само да пиша,щото си нямам друга работа.
ei kurjo malouma ti li ste pitas za mreojoja karta az imam 5 godini staj vav karatata na mrejata awe eo kat ta xjana ste te smackam imam gdop sertifikat ei kepta n
FearMe 11 години по-късно и търси сметка
От къдя на къдя тя ще му навива масрафи на .уя
11 години по-късно:Нели оправи ли ти се мрежата :D