Имам страхотен проблем с компа и ако някой помогне с идеи или поне предположения ще съм му много благодарен.
И така проблема е следния-преди време компа взе да се рестартира при някои случаи-например при зареждане на Skype,при натискане на някой от бутоните за програмите на online TV,или като разглеждам някакви снимки и натисна бутона Next за следващата снимка.Помислих си че ме е барнал някакъв вирус и форматирах HDD ,след което инсталирах на ново Windowsa.Е,познайте дали се оправи
Явно проблема не е софтуерен,защото компа ми е 7 годишен(мда,невероятна машинка,мамицата и) Та вече почна да се рестартира и без да натискам някакви бутони ,но повечето пъти се рестартира като натисна нещо,а като зарежда Skype задължително се рестартира.
Някой ако има и най-малкта идея от какво е проблема нека драсне някои ред,а ако е хардуерен как да проверя коя точно част ми прави проблеми.
Нека не ви насочвам само към хардуерен проблем,но просто не мога да си обясня как след форматирането е останал тоя вирус(ако въобще е вирус)?
mod.edit FearMe
1. добре дошъл във форума
2. САМО по един път темите, ако обичаш. предостатъчно интелигентни сме, за да се налага да се пише по 3 пъти един и същи въпрос