Захранването ми постоянно се рестартира!!!
Е не мойто но на един приател,
като странното е че само на неговата конфигурация се преебава!!!
П.С. С него имаме еднакви дана но при си работи!!!
Захранването ми постоянно се рестартира!!!
Е не мойто но на един приател,
като странното е че само на неговата конфигурация се преебава!!!
П.С. С него имаме еднакви дана но при си работи!!!
Абе, човече, защо flood-ваш форума с нова тема ?
Ей <font color="teal">тук</font id="teal"> не се ли обсъжда проблема на приятеля ти <font color="teal">pavkata </font id="teal">?
Ако съм с грешка, sorry, и лично ще си изтрия мнението.
малка поправка захранването не може да се рестартира виж компютъра да се рестартира заради захранването е друг въпрос
@MAKAPOB
Abe kakto i da e!!!
Kaji spored teb moje li da e software-no ili ne6to se e bagnalo danceto my!!!
Za6toto v zaxranvaneto ne e problema!!!
P.S.Maito ne6to sa6to po4na da se restartira(v4era 3-pati)!!!
Dali ne e viros!!!
moje da e si4ko kat se po4ne ot soft ta se mine prez hardware konflikt na nqkoi ot komponentite ta i 4e ide kabelite pravqt mizerii 4at pat. vse pak naj 4estata pri4ina e kalpavo dyno i losh power good signal ot zahranvaneto ma qvno ne e power gooda taka 4e mahaite 4arkovete na kalpaviq komputer edin po edin do kato lokalizirate problema i oshte neshto naj gadnoto neshto na edno pc e da sa mu sburkani nqkolko neshta haha
Men mi e interesno dali moje da e ot Software!!!
A moje i da e ot IDE-kabelite(toi si gi e nacepil i napravil na krugli) no ako e ot tqx na4i nqma6e da tragne i s drygoto zaxranvane!!!
Zna4i ili e nesavmestimost ili PG-signala my e leko preeban i na drygite dana ne se yse6ta!!!
absulutno moje da e soft !!!! izklu4i avtomati4niq restart ako priateliq ti e s xp ili server 2003 i i probvaj pak taka naj veroiatno shte zabiva ve4e
Da toi e s XP no ne e tap taka 4e predpolagam 4e go e probval ve4e!!!No sigorno my e preeban Windowsa ili settingite 6tot na zaxranvaneto U i R sa si nared!!!