Здравейте, интересува ме има ли програма с помоща на която с инфрареда на компютъра да могат да се управляват други устройства- климатик, тв,двд,аудио и други и дали изобщо е възможно ?
Благодаря предварително!!!
Здравейте, интересува ме има ли програма с помоща на която с инфрареда на компютъра да могат да се управляват други устройства- климатик, тв,двд,аудио и други и дали изобщо е възможно ?
Благодаря предварително!!!
Не мисля, че е възможно, инфрареда на компютъра използва съвсем друг стандарт, от този на дистанционните управления...
Тъй че без съответните сериозни хардуерни преработки е "Мисията невъзможна"...
Е щом от GSM става да се управляват телевизори и други устройства какъв е проблема и от компютъра да не може ?
Така зададен въпроса не внася яснота какво точно искаш да правиш? Имаш някакво дистанционно, с което си управляваш компа и искаш да го ползваш и за други неща или искаш да ползваш инфраред порта на компютъра за такава цел?Първоначално публикувано от DEF
Значи пак ще повторя ..искам да сложа един инфраред на компютъра и да мога с него /с компютъра/ да управлявам различни устройства- тв, аудио уредба, двд, климатик и т.н .