Aдминистративни длъжности? Какви по-точно?Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Aдминистративни длъжности? Какви по-точно?Първоначално публикувано от nocToRHHo 3JIo
Примерно такива
Директорите!
Давайте по - бързо програмата, преди да се е стигнало и до нашият бранш!![]()
"За да работят от домовете си, работниците трябва да имат разрешение от своите ръководители"
Това според мен е ключово изречение, което остава на заден план. Предполагам, че с вътрешни наредби ще бъде регламентирано кои длъжности могат да се възползват от новия начин на работа.
Такова проучване и експеримент бяха проведени преди няколко години в IBM. Резултатите показваха, че спада прозводителността и методът е подходящ само за определени длъжности и хора с подходящи лични черти.
Друга схема, която спестява пари на фирмата от наеми за офис пространство е да се сменят работните места. Доказано е, че тази схема пък води до допълнителен стрес у служителите, с което им пада производителността.
На заден план не остава. Доколкото съм виждал голяма и сериозна фирма отвътре, за промяна на работното място се изисква специално разрешение, дори за различните отдели има различни пропусквателни режими. Съвсем нормално си е, ако и за нас българите да се нуждае от доуточняване."За да работят от домовете си, работниците трябва да имат разрешение от своите ръководители"
Това според мен е ключово изречение, което остава на заден план.
Иначе мога да си пусна цяла седмица Иху и да дойда в неделя на работа, да легна и да се наспя. А работата ми може да изисква присъствие.
Разбира се, следва да поставим под въпрос и точността на интернет медийната информация.
Сещам се за цифра фирми, където смяната на работното място е безумие. Документация? Инструменти? Място за приемане на клиенти?
Това е по - скоро експеримент на някоя мъдра глава. Иначе за мен е абсурд.
Malone,
Нищо не виждам на мейловете. Само обещаваш.