Здравейте,
досега не ми се беше налагало да правя такива работи, но ми се наложи - ето и проблема:
имам направен имидж на системния ми дял на компютъра в къщи (с Acronis) - файла е над гигабайт, т.е. ще трябва на ДВД диск да се запише.
Искам обаче да се направя на тарикат и на същия ДВД диск да си запиша и буутваща версия на Acronis, за да ми е по-удобно после при евентуално възстановяване на системата.
С обикновено CD номера става - записвам си Акронис-а на диска (записвам го от предварително направено ISO например), оставям сесията отворена и после си добавам каквото искам.
ОБАЧЕ с DVD диска не се получава нещо тоя номер - пробвах и с Алкохол 120% и с Неро.
Та има ли някой идея какъв софтуер да ползвам, за да мога да си запиша имиджа на Акрониса, да оставя сесията на ДВД диска отворена и после да си запиша самия *.tib файл, който е имиджа на компютъра ми.
Другия вариант, който със сигурност ще стане, е ISO-то на Акрониса да го редактирам с UltraIso (например), и в него да добавя и *.tib файла, но се питам дали няма по-интелигентен начин?
Благодаря предварително!