Искам да увелича размера на дял С,който е на NTFS файлова система от 20 на 40 GB с Partitition magic 8.0.Как става това?
Искам да увелича размера на дял С,който е на NTFS файлова система от 20 на 40 GB с Partitition magic 8.0.Как става това?
влачиш плъзгача, който определя големините на партишъните
Не става.Правя всичко стъпка по стъпка.Указвам от къде да вземе свободно място,но след рестарта всичко е без промяна.
А пробва ли първо да освободиш 20 GB след дяла на диск С:, и чак след това да увеличиш размера на С:, заемайки свободното място?
В Partition Magic с левия бутон стъпваш на партишъна който искаш да оразмериш и десен бутон - Resize , и след това стрелката става става кръстче и можеш да плъгаш
Лично ти препоръчвам обаче програмата - Paragon Partition commander - При нея от Менюто горе с командиди избираш пак Resize и пак я променяш с плъзгача.
Не можеш да намалиш размер ако е пълен с инфо.
Аз искам да увелича размера,а не да го намалям.
за да увеличиш С: трябва да намалиш някой друг!Първоначално публикувано от powerpc
за да намалиш въпросния "някой друг" на него трябва да има свободно място в такъв размер, с какъвто искаш да увеличиш С:
с други думи начинът е да прехвърлиш свободното място от D: на С: като намалиш първо D: и после увеличиш С: с въпросното освободено място
Точно така го правя,но ефект никакъв.Преди да рестартирам диаграмата ми показва новите размери на дяловете,натискам Applyq,рестарт и всичко си е по старому.
а прекъсваш ли едно броене и операция като на Скандиск?
Не разбирам какво да прекъсвам като на скандиск,а за правата съм.