http://lianna-bg.com/bg/price.php - екселската таблица на втората страница, някъде най-отдолуПървоначално публикувано от Silviya
сигурно могат да се намерят и други подобни оферти
http://lianna-bg.com/bg/price.php - екселската таблица на втората страница, някъде най-отдолуПървоначално публикувано от Silviya
сигурно могат да се намерят и други подобни оферти
Само дето 15" ТФТ втора радост ще ти дойде на 50 -70 лв под цената на нов !
.... и горе-долу като цената на 21" CRT, а според мен въпросният аргумент приключва спора на секундатаПървоначално публикувано от Mr.TECHNO
![]()
FearMe, напълно осъзнавам, че един LCD-монитор втора ръка е по-скъп от нов CRT-монитор, но целта е да си спестя място на бюрото, иначе нямаше да сменям моя.Първоначално публикувано от FearMe
и от мен преди време бяха поискали 15" lcd. същите аргументи: пестене на място, по-елегантен външен вид, по-..., по-....
на моя отговорност "препоръчах" 21" crt. нека е по-голям, по-грозен, заемащ повече място (напълно осъзнавам, че на мног места няма подходящо бюро за ~30кг монитор...). наскоро попитах "какво ще кажеш? да го махнем ли гадния 21" и да го сменим с 15" lcd". отговорът беше "НЕ! САКЪН!"
качеството и големината на образа на един 21" "телевизор" слага в джоба си всякакви 15" lcd-та. абсолютно не се опитвам да те разкандардисам от 15" lcd. просто ако истинският аргумент е липса на място, и няма абсолютно никаква нужда от хубав и голям образ, 15" lcd наистина е твоето решение. но ако филмчетата са част от ежедневието ти пред монитора - премисли....
FearMe, аз ти благодаря за съвета и знам, че до голяма степен си прав. Аз съм си доволна от моя монитор, макар, че е доста стар и е само 17". Гледам филми често и затова все още не съм решила твърдо дали да си взема 15" или 17" - то е ясно, че ме възпира цената.
Преди няколко години, когато баща ми купи компютъра (онзи дето го разглобих) се захвана да ми направи и бюро. Обиколи доста магазини и разгледа доста бюра и наистина направи много хубаво такова. От едната страна е по-високо - там стои монитора. Само че аз тогава не знаех, че е много по-удобно монитора да е пред мен. Сега, когато имам вече и принтер, той също заема място. Ако монитора ми е LCD, принтера ще се качи на мястото на сегашния монитор и всичко ще е ОК. Имам си съображения, поради които принтера трябва да е нависоко. А иначе 21" телевизор си имам NEO, само че не гледам филми на него. Още не съм разучила как стават нещата - какви кабели ми трябват и т.н..
Така, че държа на решението си за LCD, а по-нататък сигурно ще разгледам темите в Сетком и ще си гледам филмите на TV-то.
стиснахме си ръцете
само дето под долното:
под "телевизор" имах предвид 21" монитор, който реално е голям колкото 21" телевизор....Първоначално публикувано от FearMe