имах я отдавна но съм я загубил вече - партишън меджик,акроинс диск менажер,нортън нещо си ли беше - прави дискета и бутва с нея и си ровиш под чист дос по дисковете - ако я имате дискетата я пуснете като прикачен файл мерси
имах я отдавна но съм я загубил вече - партишън меджик,акроинс диск менажер,нортън нещо си ли беше - прави дискета и бутва с нея и си ровиш под чист дос по дисковете - ако я имате дискетата я пуснете като прикачен файл мерси
Да беше уточнил, драги, за FAT или за NTFS иде речПървоначално публикувано от cvb
щото ако ще е за ФАТ, всяка дискета форматирана като Системна ти върши работа. DOS-а е чист, като къпан циганин
за нтфс че избега хп сп1 и да го дирна искам , а под дос за фат кои команди ползваш - ?това за тнфс ще може ли ?
Ако искаш да си ровиш по дисковете трябва да направиш следното
1. Слагаш една дискета във флопито
2. Отваряш My computer, натискаш с десен бутон върху фолопито и кликваш на формат
3. Слагаш отметка на Create an MS-DOS startup disk
4. Натискаш Start
5. Отваряш дискетата и разархивираш в нея архива който съм ти закачил (това е драйвер който ти позволява да четеш нтфс партишъни под дос)
6. Буутваш от дискетата и пишеш ntfsdos
7. Ровиш
мерси - за съжаление е голяма каша - закачил съм 2 хдд с нтфс като здравия хп го вижда с буквата на омазания и нищо не стана май ще го трия целия дял колкото и да ми е неприятно..........уви
Ако искаш достъп до харддисковете можеш да ползваш Hiren's BootCD, вътре има много програми за тази цел. Единственото условие е дисковете ти да не са криптирани.
УФ - АБЕ ЗНАМ МА НЯАМ МЯСТО НА ХДД И НА ПЪРВО ВРЕМЕ искам да бутна от дискета сд с хп за инстал но командата ми се губи....
Малко
Ако съм с RAID 0, Hiren's BootCD върши ли работа?
Относно сетъп дискетите -> http://support.microsoft.com/kb/310994
Все ми се струва че инсталацията на уиндовс е някакси по-лесна когато човек си свали един нормален имидж, запише си го и си буутне от цдто.