Резултати от 1 до 7 от общо 7

Софтуер за мониторинг на UPS

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Софтуер за мониторинг на UPS

Наскоро купихме втора употреба Powerkinetics US9003. Нещо не мога да му намеря софтуер за мониторинг обаче. От сайта софтуерите искат сериен номер, с който не разполагам. Пробвах 10-на други /Winpower, MonUPS и др./ но никой не може да го детектне. В софтуера ли е проблема или кабела трябва да е некъв по специален?

2.  

3. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

Re: Софтуер за мониторинг на UPS

С UPSMON пробва ли - http://www.powercom-ups.com/pages/downloads.htm
    Кабела не е специален - сериен или ЮСБ, но ти би трябвало да го имаш в комплекта.

4. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

КТТ , благодаря много за програмката , аз имам WinPower и CommanderPRO софтуерите обаче нещо не ми харесват и двата

5. Тук е от
    Feb 2008

Не го засича UPSOMON :-( В комплекта няма нищичко, все пак е втора употреба. Намерих сериен номер за софтуера но нещо не иска да се инсталира, дава 3-4 грешки при инсталация и се самодеинсталира след товва :-( Явно кабела не е съвсем стандартен.

6. Super Moderator
    Тук е от
    Dec 2000
    Живее в
    Sofia

Би трябвало да е стандартен кабела. Провери дали COM порта ти не е изключен от биоса, пробвай и от device manager-a да изтриеш ком порта и windows-a сам да си го намери

7. KTT
    KTT е офлайн
    Member
    Тук е от
    Aug 2002
    Живее в
    Usa

По принцип интерфейса би следвало да е стандартен и всяка програма трябва да работи. Дори и всеки Уиндоус го може, но няма да имаш наблюдение на отделните параметри. На сайта на производителя ти не искат никакви серийни номера. Просто следвай най-долния линк. Ама 133 Мб ме домързя да ги свалям. - http://www.powerkinetics-emea.com/as...redownload.htm те препраща на http://www.generex.de/e/download/index.html като обърни внимание, че в UPSMAN Suite е включен и UPSMON Plus за който дадох линк по-горе. Просто е мешаница от различни софтуери.
    Както stenly ти каза огледай си биоса и девайс менъджера в Уиндоус. Виж кои КОМ портове се появяват. Можеш да опиташ да ги зададеш и ръчно в софтуера който си харесаш. Но преблема определено не е в софтуера. И не слагай такъв който дава грешки при инсталация.
    Успех.

8.  

9. Тук е от
    Feb 2008

Именно, от сайта на Generex - UPSman иска сериен номер, интересно е че има линкове за всеки производител, което ме навежда на мисълта че има различни драйвери за управление. Дадоха ми работещ сериен номер но версията за Powerkinetics не се инсталира коректно. Провах и UPSmon, не разпознава. В описанието има схеми за кабели за различните модификации UPS-и в зависимост от софтуера за мониторинг. Явно ще трябва по-обстойно да се занимая с него...когато има време :-)
    Благодаря за съветите.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Софтуер
    От go6o78 във форум Смартфони, телефони
    Отговори: 1
    Последно: 05-01-09, 16:17
  2. Софтуер ..... !
    От mxkolev във форум Общ - софтуер
    Отговори: 2
    Последно: 08-11-05, 16:13
  3. Софтуер за фактури.
    От DeathKnight във форум Общ - софтуер
    Отговори: 10
    Последно: 16-12-04, 23:17
  4. Мониторинг на мрежата.
    От OvErRiD3 във форум Linux
    Отговори: 4
    Последно: 30-08-04, 15:23
  5. Софтуер за GPS в Бг?
    От bucho във форум Общ - софтуер
    Отговори: 3
    Последно: 12-04-04, 19:07

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе